-->

×

VANAVOND.TV

TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

21:25
12 juli
David Mccallum,
Mark Harmon,
Sean Murray,
Pauley Perrette,
Michael Weatherly

NCIS

Drama, Serie

Seizoen 12 - Aflevering 3 van 24 - So It Goes

Het team van de Navy NCIS onderzoekt misdaden die te maken hebben met de Amerikaanse marine. Van moord en spionage tot terrorisme en diefstal, alles wordt onderzocht door Special Agent Leroy Gibbs en zijn team. Als in een zaak blijkt dat er een verband is met een jeugdvriend van Ducky, reist hij samen met Special Agent Bishop naar Londen om met de familie en collega's van zijn voormalige vriend te spreken.

21:25
19 juli
David Mccallum,
Mark Harmon,
Sean Murray,
Pauley Perrette,
Michael Weatherly

NCIS

Drama

Seizoen 12 - Aflevering 4 van 24 - Choke Hols

Het team van de Navy NCIS onderzoekt misdaden die te maken hebben met de Amerikaanse marine. Van moord en spionage tot terrorisme en diefstal, alles wordt onderzocht door Special Agent Leroy Gibbs en zijn team. Een onderzoeker wordt vermoord en de hoofdverdachte wordt gezocht door de Russische regering.

UITZENDING GEMIST

21:25
5 juli 2020
David Mccallum,
Mark Harmon,
Pauley Perrette,
Michael Weatherly,
Sean Murray

NCIS

Drama

Seizoen 12 - Aflevering 2 van 24 - Kill The Messenger

Het team van de Navy NCIS onderzoekt misdaden die te maken hebben met de Amerikaanse marine. Van moord en spionage tot terrorisme en diefstal, alles wordt onderzocht door Special Agent Leroy Gibbs en zijn team. Als een luitenant van de marine wordt vermoord op weg naar een afspraak met de president moet het NCIS-team bepalen of de moord onderdeel is van een recente stroom berovingen, of dat het een gerichte aanslag is.

21:25
28 juni 2020
David Mccallum,
Mark Harmon,
Pauley Perrette,
Michael Weatherly,
Sean Murray

NCIS

Drama

Seizoen 12 - Aflevering 1 van 24 - Twenty Klicks

Het team van de Navy NCIS onderzoekt misdaden die te maken hebben met de Amerikaanse marine. Van moord en spionage tot terrorisme en diefstal, alles wordt onderzocht door Special Agent Leroy Gibbs en zijn team. Gibbs en McGee reizen naar Rusland om een NCIS computer ingenieur veilig naar huis te escorteren, maar hun missie komt in het gedrang als achterna worden gezeten door Russische huurlingen.