×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

7:10
21 april

NAZI MEGASTRUCTURES 5: AMERICA'S WAR

Seizoen 3 - Aflevering 2 - Lightning War Machine: Ruïnes in heel Europa vertellen het verhaal van de Blitzkrieg, een revolutie in oorlogvoering waarmee Hitler zijn Duizendjarig Rijk creëerde.

8:05
21 april

NAZI MEGASTRUCTURES 5: AMERICA'S WAR

Seizoen 4 - Aflevering 3 - Hitler's Luftwaffe: De Luftwaffe, de revolutionaire Duitse luchtmacht, werd door Hitler opnieuw opgericht om de vijand vanuit de lucht uit te schakelen. Nazi Megastructures toont hoe Hitler oorlog voerde vanuit de lucht.

21:00
23 april

NAZI MEGASTRUCTURES 5: AMERICA'S WAR

Seizoen 2 - Aflevering 7 - Hitler's Deadly Tanks: Het Duitsland van Hitler wist op korte termijn veel vijanden te verslaan met de tactiek die de Blitzkrieg werd genoemd. Hitler moest echter nieuwe tanks inzetten bij verzet van de Sovjet-Unie.

UITZENDING GEMIST

21:00
16 april 2019

NAZI MEGASTRUCTURES 5: AMERICA'S WAR

Seizoen 2 - Aflevering 6 - Hitler's War At Sea: Hitler liet de Bismarck en de Tirpitz bouwen om de strijd tegen de Britten op zee te kunnen winnen. Zonder succes. De Nazi's lieten bunkers bouwen om hun 300 duikboten te kunnen beschermen.

8:05
14 april 2019

NAZI MEGASTRUCTURES 5: AMERICA'S WAR

Seizoen 4 - Aflevering 2 - Hitler's Italian Fortress: Van Monte Cassino tot San Pietro en uiteindelijk de verdediging van Rome, dit is het ongelooflijke verhaal van een van de sterkste verdedigingswerken die de nazi's ooit gebouwd hebben.

Kortingscodespot