×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

UITZENDING GEMIST

16:05
26 januari 2019
Huub Stapel

NAPOLEON IN HOLLAND

Geschiedkundige documentaire

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Documentairereeks over Napoleon in Nederland.

Napoleon Bonaparte is bijna aan het einde van zijn reis door Holland en inmiddels weet hij wat hij van de Hollanders kan verwachten. Hij heeft de nodige opdrachten gegeven om de Hollandse kustverdediging te verbeteren en heeft de troepen geïnspecteerd. Napoleon heeft aan de Hollanders duidelijk laten merken wie hier de baas is. Hij bezoekt Nijmegen en zal uiteindelijk via Grave Duitsland intrekken. Huub Stapel onderzoekt samen met militair-historisch professor Ben Schoenmaker en hoogleraar Beatrice de Graaf wat we vandaag de dag nog met de erfenis van Napoleon te maken hebben. Napoleonkenner en -verzamelaar Patrick Buch licht een tipje van de sluier op over wat er met het graf van Napoleon in Parijs aan de hand is.

21:05
25 januari 2019
Huub Stapel

NAPOLEON IN HOLLAND

Geschiedkundige documentaire

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Documentairereeks over Napoleon in Nederland. Napoleon Bonaparte is bijna aan het einde van zijn reis door Holland en inmiddels weet hij wat hij van de Hollanders kan verwachten.

Hij heeft de nodige opdrachten gegeven om de Hollandse kustverdediging te verbeteren en heeft de troepen geïnspecteerd. Napoleon heeft aan de Hollanders duidelijk laten merken wie hier de baas is.

Hij bezoekt Nijmegen en zal uiteindelijk via Grave Duitsland intrekken. Huub Stapel onderzoekt samen met militair-historisch professor Ben Schoenmaker en hoogleraar Beatrice de Graaf wat we vandaag de dag nog met de erfenis van Napoleon te maken hebben.

Napoleonkenner en

- verzamelaar Patrick Buch licht een tipje van de sluier op over wat er met het graf van Napoleon in Parijs aan de hand is.

Kortingscodespot