×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

UITZENDING GEMIST

22:32
22 augustus 2018
1994
Peter Segal
Leslie Nielsen,
Priscilla Presley,
George Kennedy,
O.j. Simpson,
Fred Ward

NAKED GUN 33 1/3: THE FINAL INSULT

Actiekomedie

Frank Drebin wordt uit zijn pensioen gehaald om undercover te gaan in een gevangenis. Daar moet hij uitzoeken wat de terrorist Rocco gepland heeft voor wanneer hij ontsnapt. Frank's vrouw Jane wil ondertussen graag een baby, wat Frank's problemen vergroot. Een grote hoeveelheid sterren worden tijdens de Oscar-uitreiking door Frank vernederd terwijl hij Rocco probeert te pakken.

22:00
15 september 2017
1994
Peter Segal
Leslie Nielsen,
Priscilla Presley,
George Kennedy,
O.J. Simpson,
Fred Ward

NAKED GUN 33 1/3: THE FINAL INSULT

Actiekomedie

Amerikaanse actiekomedie: Tot grote opluchting van het voltallige politiekorps is Frank Drebin eindelijk toe aan zijn pensioen. De onverbeterlijke miskleun zal zich voortaan voltijds wijden aan zijn echtgenote Jane, die zich verwaarloosd voelt. Enkele weken later verneemt kapitein Ed Hocken dat terrorist Rocco een nieuwe aanslag beraamt tegen Amerika. Drebin kent Rocco door en door en wil zijn oude baas en vriend niet in de steek laten en besluit hem te helpen. Jane ziet dat niet zitten en pakt haar koffers.

Kortingscodespot