NSR7xRGBnOE

Film: Kill Bill: Vol. 2

×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

0:15
23 september
Marleen Stelling

NACHTZOEN

Praatprogramma

Aflevering 114 - Talkshow.

Anne Vegter.

Met een uiterst nobel doel tuurde voormalig Dichter des Vaderlands Anne Vegter door het sleutelgat van de voordeur van een kort daarvoor overleden dame. Welk doel was dat?

0:50
25 september
Marleen Stelling

NACHTZOEN

Praatprogramma

Aflevering 115 - Talkshow.

Michael Verheijen.

Oprichter van het Dansklooster Michael Verheijen gaat het liefst zwierend door de kloostergangen. Hij leerde ballet volgens de regeltjes, maar ontdekte gaandeweg dat iets anders belangrijker is.

0:50
26 september
Marleen Stelling

NACHTZOEN

Praatprogramma

Aflevering 116 - Talkshow.

Joris Obdam.

Straatpastor Joris Obdam aarzelde toen hij de uitnodiging voor dit programma ontving. Want hoe doe je dat, Nederland op bed leggen? Tóch ging hij overstag, om iets van zichzelf te delen.

UITZENDING GEMIST

1:20
19 september 2018
Marleen Stelling

NACHTZOEN

Praatprogramma

Aflevering 137 - Talkshow.

Kim Magnee.

Predikant Kim Magnee is in een levensfase beland van grote vragen. Is dit wat ik altijd wilde? Waar droom ik nog van? In het maanlicht durft ze een boekje open te doen.

0:50
18 september 2018
Marleen Stelling

NACHTZOEN

Praatprogramma

Aflevering 109 - Talkshow.

Howard Komproe.

In de vroege uurtjes over lege snelwegen scheuren helpt stand-upcomedian Howard Komproe bij het ordenen van gedachten. Als tiener lagen zijn nachtelijke ambities elders.

Kortingscodespot