eIcmQNy9FsM

Film: Dirty Dancing

×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

0:10
18 juli
Marleen Stelling

NACHTZOEN

Praatprogramma

Aflevering 67 - Talkshow.

Alain Verheij.

Na veel ploeteren en zweten was het moment daar: de geboorte van het eerste boek van theoloog en schrijver Alain Verheij. De avond is een goed moment om op de bijzondere materie in te gaan.

23:40
18 juli
Marleen Stelling

NACHTZOEN

Praatprogramma

Aflevering 68 - Talkshow.

Esther de Paauw.

Gaan slapen is nog een hele kunst. Wel of niet op je telefoon kijken? Netflix aan of uit? Laat je de krant beneden of neem je 'm mee naar boven? Predikant Esther de Paauw weet raad.

1:10
20 juli
Marleen Stelling

NACHTZOEN

Praatprogramma

Aflevering 69 - Talkshow.

Mpanzu Bamenga.

Eindhovens D'66-raadslid Mpanzu Bamenga vluchtte ooit uit Congo en blijft met leed in aanraking komen. Het maakt hem boos en verdrietig, maar voedt ook zijn drive om op te staan tegen onrecht.

UITZENDING GEMIST

0:50
14 juli 2018
Marleen Stelling

NACHTZOEN

Praatprogramma

Aflevering 80 - Talkshow.

Karin de Roos.

Soms heb je zo naar gedroomd dat je opgelucht wakker wordt. Maar dat kan natuurlijk ook andersom. Auteur Karin de Roos schreef over een vrouw die ook overdag voortdurend hoopte te ontwaken.

0:35
13 juli 2018
Marleen Stelling

NACHTZOEN

Praatprogramma

Aflevering 74 - Talkshow.

Simon Heijmans.

Is er liefde die voor altijd blijft duren? Theatermaker Simon Heijmans dook in een stevige levensvraag en maakte zijn eerste solovoorstelling 'Voor altijd duurt een jaar'.

Kortingscodespot