-->

×

VANAVOND.TV

TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

1:11
2 november
David Blitz

NACHES

Documentaire, Religieus

Seizoen 2018 - Aflevering 19 van 21 - Johan van de Walle - EO

Johan van de Walle woont in het hart van het Limburgse heuvellandschap. Hij is gepensioneerd bibliothecaris en studeert nog steeds veel in joodse boeken. Op het eerste gezicht oogt hij wellicht wat braaf, maar na een lichte bergetappe op de fiets blijkt hij een ondeugende kant te hebben.

1:39
9 november
David Blitz

NACHES

Documentaire, Religieus

Seizoen 2018 - Aflevering 20 van 21 - Bert Vos en Erica Roozendaal - EO

Bert Vos en Erica Roozendaal maken deel uit van The Klezmer Society, waar de taal van de muziek spreekt. De klanken van het Jiddische lied verbinden hen met publiek en andere muzikanten tot één grote familie uit het land dat slechts bestaat in hun dromen.

UITZENDING GEMIST

1:10
19 oktober 2020
David Blitz

NACHES

Documentaire, Religieus

Seizoen 2018 - Aflevering 17 van 21 - Lien Braaf - EO

Lien Braaf heeft een eigenzinnige winkel in Meppel. Ze is ooit begonnen met sieraden en kleding, maar algauw stond er van alles en nog wat in de etalage. Ze vermaakt en verrast haar bezoekers met een collectie van warme, kleurige, uiteenlopende decoraties en draagt ook weleens een gedicht voor, dat bij menigeen tot rode oortjes kan leiden.

16:19
18 oktober 2020
David Blitz

NACHES

Documentaire, Religieus

Seizoen 2018 - Aflevering 18 van 21 - Willi Samsom en Mirjam - EO

Willi Samsom woont samen met Mirjam in Drachten. Hij staat bekend als handelaar in vlaggen, maar is het soort koopman dat alles kan verkopen. Ook als amateurbokser staat hij zijn mannetje, maar toch weet Mirjam feilloos aan te geven wat zijn zwakke plek is.