SF9tgeo1HuA

Film: Dragonheart

×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

UITZENDING GEMIST

15:50
26 maart 2018

MYTHS OF THE CONGO

Natuurdocumentaire

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Tweedelige documentaire over de Congo, de tweede langste en de diepste rivier op aarde: In the realm of the great apes: De Congorivier is de habitat van een aantal van de vreemdste dieren op aarde, maar ook van de diersoort die het dichtst bij ons staat. Drie van de vier grote mensaapsoorten leven in het regenwoud van de Congo, diep in de jungle. In deze aflevering krijgen we een unieke inkijk in een van de meest mysterieuze en gevaarlijke regio's op aarde.

15:50
19 maart 2018

MYTHS OF THE CONGO

Natuurdocumentaire

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Tweedelige documentaire over de Congo, de tweede langste en de diepste rivier op aarde: River of extremes: Aan zijn bron in Zambia is de Congorivier nog een miezerig stroompje, maar richting het westen wordt hij almaar indrukwekkender. Hetzelfde geldt voor de dieren die in zijn buurt toeven. Om te kunnen overleven hebben sommige de vreemdste evoluties doorgemaakt. Zo zwemmen er vissen met longen en vleugels. In het regenwoud dat gevoed wordt door de Congo, leven de imposante bosolifanten.

Kortingscodespot