×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

5:10
19 augustus

MY LOTTERY DREAM HOME

De beloning voor een held

Seizoen 6 - Aflevering 3 - De beloning voor een held: Het harde werken van een gepensioneerde brandweerman is beloond met een geweldige geldprijs. Hij heeft David Bromstad nodig om een perfecte vrijgezellenwoning te kopen in Florida.

5:35
19 augustus

MY LOTTERY DREAM HOME

Huizenkoorts

Seizoen 6 - Aflevering 4 - Huizenkoorts: Met een 5 miljoen dollar geldprijs kan een vrouw uit New York een vakantiehuis aan het meer kopen. David Bromstad toont haar geweldige huizen in de bergen van Adirondacks.

15:40
19 augustus

MY LOTTERY DREAM HOME

Minnesota Millions

Seizoen 4 - Aflevering 3 - Minnesota Millions: Na het winnen van 1 miljoen dollar met een Powerball-ticket, wil een echtpaar uit Minnesota een enorm huis voor hun groeiende gezin kopen.

UITZENDING GEMIST

15:40
15 augustus 2019

MY LOTTERY DREAM HOME

Florida Dreaming

Seizoen 4 - Aflevering 1 - Florida Dreaming: Na 1 miljoen dollar te hebben gewonnen, dromen een man en vrouw van hun eigen huis en land in North Port, Florida.

15:40
14 augustus 2019

MY LOTTERY DREAM HOME

A Family Fortune

Seizoen 3 - Aflevering 14 - A Family Fortune: Een gezin van zeven woont in een huis met twee slaapkamers. Nu ze een miljoen dollar hebben gewonnen, kunnen ze op zoek gaan naar een luxe droomhuis in Californië.

Kortingscodespot