-->

×

VANAVOND.TV

TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

20:05
20 januari

MY CAT FROM HELL

Natuur

Seizoen 4 - Aflevering 2 - Roommates From Hell

De 95-jarige Callie heeft WOII overleefd, maar haar dochter vreest dat Callie niet bestand is tegen de venijnige aanvallen van haar kat Allie. Kan Jackson Galaxy helpen?

22:50
20 januari

MY CAT FROM HELL

Natuur

Seizoen 5 - Aflevering 6 - Puma On The Rampage

Toen John met Samantha trouwde, beloofde hij haar trouw te zijn in voor- en tegenspoed. Hij wist toen niet dat de kat Puma hun beloften zó op de proef zou stellen.

22:50
21 januari

MY CAT FROM HELL

Natuur

Seizoen 5 - Aflevering 7 - Stalking Miss Daisy

Vanaf het moment dat Dexter het huis betrad, stond hij Daisy naar het leven. Intussen heeft Sarah voor haar verjaardag Giver gekregen van Corey, maar dit cadeau is geen succes.

UITZENDING GEMIST

15:30
17 januari 2021

MY CAT FROM HELL

Natuur

Seizoen 6 - Aflevering 7 - Happily Never After

Debbie moet kiezen tussen haar vriend en haar plassende kat Blinkie. Krisi en Jason willen trouwen, maar hun gekke kat Frankie staat hun huwelijk in de weg.

14:35
17 januari 2021

MY CAT FROM HELL

Natuur

Seizoen 6 - Aflevering 6 - Psychic Disconnect

Maryam is huisdierenpsycholoog, maar kan niet communiceren met haar gemene kat Lily. En Khloe ontdekt een wilde kolonie achter het huis van haar ouders.