-->

×

VANAVOND.TV

TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

22:50
22 september

MY CAT FROM HELL

Natuur

Seizoen 5 - Aflevering 16 - Chloe The Bully

Jackson heeft zijn handen vol aan twee katten: één die graag pest en één die overmatig poept. En er is een andere kat die er alles aan doet om een droomhuis te ruïneren.

4:20
23 september

MY CAT FROM HELL

Natuur

Seizoen 9 - Aflevering 5 - My Therapy Cat Needs Therapy

Jackson helpt een veteraan met PTSS die moeite heeft met zijn therapiekat. Hij ontmoet ook Bartholomew, een kat die behalve het meubilair ook een huwelijk in gevaar brengt.

6:50
23 september

MY CAT FROM HELL

Natuur

Seizoen 9 - Aflevering 6 - Guilt Stricken Guardian

Jackson probeert een gestreste kat te helpen die het hele huis ondersproeit. Ook probeert hij te voorkomen dat een baasje haar kat met diabetes lasagne blijft voeren.

UITZENDING GEMIST

22:50
18 september 2020

MY CAT FROM HELL

Natuur

Seizoen 5 - Aflevering 14 - Multi-Million Dollar Nightmare

De kat Frankie plast overal in de luxueuze droomvilla van Daniel en Desiree, die miljoenen heeft gekost. Elders vlucht de kat Sugar voor de nieuwe aanwinst Dyna.

22:50
16 september 2020

MY CAT FROM HELL

Natuur

Seizoen 5 - Aflevering 12 - When The Fat Lady Sings

Van katten die relaties in gevaar brengen tot katten die hun baasje het ziekenhuis in jagen: kattenkenner Jackson Galaxy helpt gezinnen met hun onhandelbare huisvriendjes.