-->

×

VANAVOND.TV

TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

13:40
24 september

MULLEWAPP

Jeugd

Seizoen 1 - Aflevering 11 van 26 - De sneeuwstorm - NTR

Mullewapp heeft last van een sneeuwstorm. Iedereen heeft het verschrikkelijk koud. Omdat het brandhout bijna op is, gaan Frans, Johnny en Waldemar op zoek naar een nieuwe lading. Ze komen uiteindelijk thuis met dennenappels, die helaas niet meer nodig zijn.

13:45
25 september

MULLEWAPP

Jeugd

Seizoen 1 - Aflevering 13 van 26 - Hoog in de lucht - NTR

Frans, Johnny en Waldemar moeten van Marilyn alle herfstbladeren bij elkaar harken. Dit wil niet echt lukken, omdat de wind de blaadjes steeds de lucht in laat vliegen. De vrienden gaan kijken of ze zelf ook kunnen vliegen.

7:00
27 september

MULLEWAPP

Jeugd

Seizoen 1 - Aflevering 14 van 26 - Circus Mullewapp - NTR

Tijdens een fietstochtje zien de vrienden een poster hangen. Het circus komt naar Mullewapp. De vrienden gaan alvast enthousiast oefenen om hun droom waar te maken: circusartiest worden. Als blijkt dat het om een oude poster gaat, laat Johnny zich niet kisten. Dan maar een eigen circus beginnen. Alle Mullewappers doen vrolijk mee.

UITZENDING GEMIST

13:40
8 september 2020

MULLEWAPP

Jeugd

Seizoen 1 - Aflevering 23 van 26 - Waldemar, de slaapwandelaar - NTR

Frans en Johnny hebben hun handen vol aan Waldemar als hij 's nachts gaat slaapwandelen. Ze proberen hem weer veilig in zijn bed te krijgen door hem te lokken met een spoor van eten.

13:45
7 september 2020

MULLEWAPP

Jeugd

Seizoen 1 - Aflevering 22 van 26 - Frans is jarig - NTR

Frans is jarig, maar hij is niet erg blij met de cadeautjes die hij krijgt. Door de cadeautjes op een bijzondere manier te gebruiken (pantoffels als waterski's bijvoorbeeld), weet Johnny zijn vriend toch nog een leuke verjaardag te bezorgen.