-->

×

VANAVOND.TV

TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

UITZENDING GEMIST

0:20
19 oktober 2020
Billy Howle,
Richard Gere,
Helen McCrory

MOTHERFATHERSON

Serie

Seizoen 1 - Aflevering 8 van 8 - BNNVARA

Voor Caden breekt het moment aan dat hij de revalidatiekliniek kan verlaten, maar hij beseft dat de strijd tegen de verslaving dan pas echt begint. Kathryn wikt en weegt over het aanbod dat Max haar heeft gedaan. Ze weet dat Max op die manier hoopt dat Caden zal zwijgen. De verkiezingen staan voor de deur, en Angela Howard staat er goed voor. Of dat goed nieuws is, is maar zeer de vraag.

0:35
12 oktober 2020
Billy Howle,
Richard Gere,
Helen McCrory

MOTHERFATHERSON

Serie

Seizoen 1 - Aflevering 7 van 8 - BNNVARA

Na de aanslag op de zoon van de premier wordt er al snel met een beschuldigende vinger naar Max en zijn kranten gewezen. De spanningen in Groot-Brittannië nemen toe en de sfeer wordt grimmiger. Ondertussen heeft Orla het moeilijk in de revalidatiekliniek, en probeert Caden haar te helpen. Max lijkt eieren voor zijn geld te willen kiezen, met als gevolg dat Kathryn voor een dilemma komt te staan.