-->

×

VANAVOND.TV

TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

23:30
11 december

MONSTERS INSIDE ME

I Can't Stop Coughing Up Blood

Aflevering 8 - I Can't Stop Coughing Up Blood: Een man hoest plotseling bloed op. Een kersverse echtgenoot wordt getroffen door een vreemde ziekte. Een jonge vader heeft afschuwelijke buikpijn.

23:30
13 december

MONSTERS INSIDE ME

All I Got For Christmas

Seizoen 8 - Aflevering 10 - All I Got For Christmas: Een man stoot zijn hoofd en kampt vervolgens met een medisch mysterie. In de wond aan de knie van een jongen zit een ongenode gast en een man voedt onbewust zijn eigen moordenaar.

23:30
16 december

MONSTERS INSIDE ME

My Lungs Are Rotting

Seizoen 8 - Aflevering 11 - My Lungs Are Rotting: Een jonge vrouw wordt belaagd door een gevaarlijke parasiet die open zweren veroorzaakt. Een man heeft een levensbedreigende schimmelinfectie opgelopen.

UITZENDING GEMIST

22:50
26 oktober 2019

MONSTERS INSIDE ME

Something Is Eating My Baby

Seizoen 8 - Aflevering 4 - Something Is Eating My Baby: Een jongen krijg plotseling hevige koorts. Een vrouw lijdt aan bizarre symptomen waar ze horendol van wordt en een peuter lijkt in trance te zijn geraakt.

22:50
19 oktober 2019

MONSTERS INSIDE ME

There's A Maggot In My Head

Seizoen 8 - Aflevering 3 - There's A Maggot In My Head: Een vrouw die onlangs is bevallen is er slecht aan toe. Een jongeman heeft last van helse pijnscheuten. Artsen ontdekken dat er iets in zijn hersenen is binnengedrongen.