-->

×

VANAVOND.TV

TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

22:50
2 maart

MONSTERS INSIDE ME

There's a Fungus in My What!?!

Seizoen 6 - Aflevering 1 - There's a Fungus in My What!?!: De levens van drie families staan op hun kop, het droomhuis van een stel blijkt een nachtmerrie en een duister wezen heeft het gemunt op de milt van een man.

22:50
3 maart

MONSTERS INSIDE ME

My Vacation from Hell

Seizoen 6 - Aflevering 2 - My Vacation from Hell: De levens van drie families worden verwoest als een infectie het been van een man opeist, en een zeldzame hersen-infectie dwingt een meisje van 7 tot zelfmoord.

UITZENDING GEMIST

23:30
31 januari 2020

MONSTERS INSIDE ME

My Husband Is Hallucinating

Seizoen 4 - Aflevering 5 - My Husband Is Hallucinating: In Alaska lijdt een stevige offshorewerker aan mysterieuze hallucinaties. Wat is er sterk genoeg om deze krachtpatser op zijn knieën te dwingen?

23:30
30 januari 2020

MONSTERS INSIDE ME

There's a Worm in my Eye

Aflevering 4 - There's a Worm in my Eye: In Texas belandt een danseres in een neerwaartse spiraal van migraine-aanvallen en spieruitval. Welk monster ontneemt dit meisje haar levenslust?