×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

11:50
20 augustus

MODERN FAMILY

Seizoen 6 - Aflevering 16 - Connection Lost: Claire's computer wordt het middelpunt van de familie als ze vastzit op een vliegveld en Haley dolgraag wil spreken na een erge ruzie.

12:15
20 augustus

MODERN FAMILY

Seizoen 6 - Aflevering 17 - Closet? You'll Love It!: Jay en Claire willen snel een reclame opnemen voor Pritchett Closets als reactie op de nieuwe en pakkende advertentie van hun concurrent. Maar vader en dochter verschillen nogal op creatief vlak.

17:05
20 augustus

MODERN FAMILY

Seizoen 6 - Aflevering 18 - Spring Break: In de voorjaarsvakantie houdt Claire de voorjaarsschoonmaak. Phil heeft er moeite mee dat hij niet meer de jongste is, wat alleen maar erger wordt doordat Luke nu vrijwel overal beter in is dan hij.

UITZENDING GEMIST

17:30
16 augustus 2019

MODERN FAMILY

Seizoen 6 - Aflevering 13 - Rash Decisions: Tiener Luke wil steeds minder met Phil doen, maar leerling Andy is er steeds vaker en stapt zonder moeite in de rol van Phils nieuwe rechterhand.

17:05
16 augustus 2019

MODERN FAMILY

Seizoen 6 - Aflevering 12 - The Big Guns: Claire is woedend omdat buren Ronnie en Amber hun spuuglelijke boot op het gazon hebben gezet. Het mondt uit in een ware oorlog wanneer Phil het 'zware geschut' inschakelt: zijn vader Frank en diens gepensioneerde vrienden.

Kortingscodespot