-->

×

VANAVOND.TV

TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

20:49
2 april

MODERN FAMILY

Amusement

Seizoen 5 - Aflevering 1 - Suddenly, Last Summer

Manny maakt zich klaar voor zijn maand naar familie in Colombia, Gloria kan het niet aan. Ondertussen vieren Cam en Mitchell het besluit van het Hooggerechtshof dat het homohuwelijk nu legaal is in Californië.

21:13
2 april

MODERN FAMILY

Amusement

Seizoen 5 - Aflevering 2 - First Days

Een dag van eersten voor de gezinnen Dunphy en Pritchett. Claire wordt klaargestoomd om Jay's bedrijf over te nemen. Het is haar eerste dag, en het loopt al snel in de soep als blijkt dat zij en haar vader een andere managementstijl hebben.

11:30
3 april

MODERN FAMILY

Amusement

Seizoen 4 - Aflevering 23 - Goodnight Gracie

Iedereen gaat naar Florida om Phil te steunen na het overlijden van z'n moeder. Claire helpt Phil met Gracie's laatste wens voor Frank en de kinderen denken na over hun erfenis. Gloria wordt geconfronteerd met 'n openstaand arrestatiebevel.

UITZENDING GEMIST

20:30
30 maart 2020

MODERN FAMILY

Amusement

Seizoen 11 - Aflevering 5 - The Last Halloween

Phil is vastbesloten om Claire eindelijk bang te maken met Halloween.

20:06
30 maart 2020

MODERN FAMILY

Amusement

Seizoen 4 - Aflevering 20 - The Future Dunphys

Phil gaat met Claire naar het ziekenhuis voor haar angiogram en daar komen ze een familie tegen die sterk lijkt op de toekomstige versie van henzelf, maar of ze hier blij van worden... Manny sleurt Jay mee naar een privéschool.