UuvO65EPWFo

Film: Omar

×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

10:35
25 juni

MODERN FAMILY

Seizoen 4 - Aflevering 19 - Flip Flop: Phil heeft er alle vertrouwen in dat hij het door Claire en Cam gerenoveerde huis wel kan verkopen, maar als dat tegen blijkt te vallen, zet hij de hele familie aan tot wanhopige en bijna waanzinnige maatregelen.

11:05
25 juni

MODERN FAMILY

Seizoen 4 - Aflevering 20 - The Future Dunphys: Phil gaat met Claire naar het ziekenhuis voor haar angiogram en daar komen ze een familie tegen die sterk lijkt op de toekomstige versie van henzelf, maar of ze hier blij van worden... Manny sleurt Jay mee naar een privéschool.

16:10
25 juni

MODERN FAMILY

Seizoen 4 - Aflevering 21 - Career Day: Phil vindt het superleuk om de klasgenoten van Luke en Manny wegwijs te maken in de wondere wereld van de makelaardij op beroependag, maar helaas voor Phil is z'n aartsvijand Gil Thorpe ook van de partij en deze gooit roet in het eten.

UITZENDING GEMIST

0:10
21 juni 2018

MODERN FAMILY

Seizoen 4 - Aflevering 18 - The Wow Factor: Claire en Cam zijn druk bezig met het renoveren van een huis. Als ze het niet eens kunnen worden over de tuin wordt er een 'neutrale' derde partij bijgehaald: Pam, de lesbische moeder van de school van Lily.

23:50
20 juni 2018

MODERN FAMILY

Seizoen 4 - Aflevering 17 - Best Men: De beste vriendin van Mitch en Cam komt weer eens onverwacht op bezoek, maar deze keer heeft ze groot nieuws: ze gaat morgen trouwen. Cam en Mitch zijn de getuigen, maar vragen zich af of dit feestbeest wel klaar is om zich te settelen.

Kortingscodespot