-->

×

VANAVOND.TV

TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

0:50
15 december

MODERN FAMILY

Seizoen 5 - Aflevering 21 - Sleeper: Phil verknoeit z'n ene taak om thuis op de monteur te wachten, waardoor hij een omvangrijke leugen moet vertellen om de waarheid voor Claire te verzwijgen, maar hij kan de stress fysiek niet aan.

1:10
15 december

MODERN FAMILY

Seizoen 5 - Aflevering 22 - Message Received: Jay, Gloria en Manny dagen elkaar uit om eens iets nieuws te proberen. Mitch en Cam's bruiloft wordt te groot en te duur, dus verkopen ze een paar van hun dierbare bezittingen.

14:25
15 december

MODERN FAMILY

In Modern Family zien we de familie Pritchett-Dunphy-Tucker, een grote en diverse familie. Samen geven deze drie gezinnen ons een oprechte en vaak hilarische kijk op de soms warme, soms bizarre banden binnen de moderne familie.

UITZENDING GEMIST

22:00
28 november 2019

MODERN FAMILY

Seizoen 4 - Aflevering 19 - Flip Flop: Phil heeft er alle vertrouwen in dat hij het door Claire en Cam gerenoveerde huis wel kan verkopen, maar als dat tegen blijkt te vallen, zet hij de hele familie aan tot wanhopige en bijna waanzinnige maatregelen.

21:30
28 november 2019

MODERN FAMILY

Seizoen 4 - Aflevering 18 - The Wow Factor: Claire en Cam zijn druk bezig met het renoveren van een huis. Als ze het niet eens kunnen worden over de tuin wordt er een 'neutrale' derde partij bijgehaald: Pam, de lesbische moeder van de school van Lily.