zz7TGf1awDo

Film: Eight Below

×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

18:00
13 december

MODERN FAMILY

Comedy

De dag van Frank Dunphy's jaren 20-bruiloft is eindelijk daar en Phil besluit de Dunphy-clan over te halen om verkleed te gaan. Als Claire en de kinderen ontdekken dat ze als enigen verkleed zijn, lassen ze een 'grappige' interventie in.

18:25
13 december

MODERN FAMILY

Comedy

Gloria, Claire, Haley, Alex, Lily, Luke en Manny zetten zich allemaal op verschillende manieren in voor gendergelijkheid en de vrouwenbeweging. Jay en Phil worden het niet eens over hoe hun parkeerplaats beheerd moet worden.

18:55
13 december

MODERN FAMILY

Comedy

Wanneer Mitch en Jay aan de familie willen ontsnappen maar in hetzelfde resort eindigen, wordt het erg duidelijk dat ze aan elkaar verwant zijn. Phil en Claire genieten niet van hun lege nest en Cam gaat langs bij Gloria.

UITZENDING GEMIST

0:30
11 december 2017

MODERN FAMILY

Comedy

Het is Valentijnsdag, dus 'Juliana' en 'Clive' keren terug. Maar Claire begint zich zorgen te maken als ze denkt dat Phil meer interesse heeft in Juliana dan in haar.

0:00
11 december 2017

MODERN FAMILY

Comedy

Tiener Luke wil steeds minder met Phil doen, maar leerling Andy is er steeds vaker en stapt zonder moeite in de rol van Phils nieuwe rechterhand.

Kortingscodespot