Mfk-nKLkMwQ

Film: The ghost writer

×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

18:55
23 oktober

MODERN FAMILY

Seizoen 4 - Aflevering 20 - The Future Dunphys: Phil gaat met Claire naar het ziekenhuis voor haar angiogram en daar komen ze een familie tegen die sterk lijkt op de toekomstige versie van henzelf, maar of ze hier blij van worden... Manny sleurt Jay mee naar een privéschool.

19:20
23 oktober

MODERN FAMILY

Seizoen 4 - Aflevering 21 - Career Day: Phil vindt het superleuk om de klasgenoten van Luke en Manny wegwijs te maken in de wondere wereld van de makelaardij op beroependag, maar helaas voor Phil is z'n aartsvijand Gil Thorpe ook van de partij en deze gooit roet in het eten.

19:50
23 oktober

MODERN FAMILY

Seizoen 4 - Aflevering 22 - My Hero: De ex van Mitch, Teddy, een zeer knappe en succesvolle arts, nodigt de hele familie uit voor een inzamelingsactie op de plaatselijke rolschaatsbaan, en Cam probeert te doen alsof het hem allemaal koud laat.

UITZENDING GEMIST

19:20
19 oktober 2018

MODERN FAMILY

Seizoen 4 - Aflevering 16 - Bad Hair Day: Claire gaat naar haar schoolreünie en komt daar een professor tegen met wie ze vroeger heeft gedatet. Als Phil ook komt, wordt de situatie erg ongemakkelijk. Jay wil koste wat kost z'n bowlingtoernooi winnen en Gloria is druk met de baby.

18:55
19 oktober 2018

MODERN FAMILY

Seizoen 4 - Aflevering 15 - Heart Broken: Door een onverwachte wending op Valentijnsdag na een stoeipartij tussen Phil en Claire's alter ego's Clive Bixby en Julianna belandt Claire in het ziekenhuis. Daar krijgt ze een diagnose waar ze het niet mee eens is.

Kortingscodespot