-->

×

VANAVOND.TV

TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

7:45
28 januari

MODERN FAMILY

Amusement

Seizoen 9 - Aflevering 10 - No Small Feet

Claire bezorgt Pritchett's Closets een grote kans en Jay verwacht een beetje erkenning voor zijn bijdrage. Pams ex-vriend Bo duikt op en Mitchell beschouwt het als de ideale mogelijkheid om Pam eindelijk het huis uit te krijgen.

8:06
28 januari

MODERN FAMILY

Amusement

Seizoen 9 - Aflevering 11 - He Said, She Shed

Claire's verzoek om een schuurtje voor zichzelf te mogen bouwen in de achtertuin wordt afgewezen door de vereniging van eigenaren en alleen Luke en Phil weten waarom.

11:54
28 januari

MODERN FAMILY

Amusement

Seizoen 9 - Aflevering 12 - Dear Beloved Family

Gloria moet Phil met spoed naar het ziekenhuis brengen vanwege enorme maagpijn en ze roept de hele familie bij elkaar om bij hem te zijn.

UITZENDING GEMIST

18:25
22 januari 2021

MODERN FAMILY

Amusement

Seizoen 9 - Aflevering 7 - Winner Winner Turkey Dinner

Tijdens zijn Thanksgivingtoast prijst Jay de hele familie voor haar recente successen, ook al weet iedereen dat hij niet helemaal de waarheid spreekt.

18:00
22 januari 2021

MODERN FAMILY

Amusement

Seizoen 9 - Aflevering 6 - Ten Years Later

Claire is vastbesloten om te compenseren voor het feit dat ze niet bepaald vrolijk was op de bruiloft van Jay en Gloria door een feestje te organiseren ter ere van hun tienjarig jubileum.