a6JB2suJYHM

Film: Indiana Jones and The Last Crusade

×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

17:05
19 februari

MODERN FAMILY

Comedy

Als een oude buurjongen weer in de stad is en miljonair blijkt te zijn, gaat Phil fantaseren over hoe het had kunnen zijn. Jay wil Manny opbouwende kritiek geven en Cam is beledigd als Mitchell twijfelt aan z'n verhalen over vroeger.

17:30
19 februari

MODERN FAMILY

Comedy

Phil gaat naar de dokter en mist daarna het telefoontje met de uitslag en gaat daarom wat voorbarig al afscheid nemen. Javier komt weer eens onverwacht langs en neemt Manny mee naar de paardenraces als verlaat verjaardagscadeau.

23:00
19 februari

MODERN FAMILY

Comedy

Luke en Manny moeten voor school een capsule ontwerpen waarin een ei heel blijft als het twee verdiepingen naar beneden zou vallen. Als Claire en Jay hier lucht van krijgen, komen de fanatiekelingen in hen naar boven.

UITZENDING GEMIST

23:25
15 februari 2018

MODERN FAMILY

Comedy

Jay wil Manny helpen met het verkopen van inpakpapier voor een inzamelingsactie op school, Claire zamelt handtekeningen in voor een stopbord op een druk kruispunt en Phil en Luke willen koste wat kost viraal gaan met een filmpje.

23:00
15 februari 2018

MODERN FAMILY

Comedy

Cam gaat aan een sapkuur beginnen. Mitch weet hoe onuitstaanbaar Cam is als ie honger heeft en besluit daarom ook mee te doen. Phil is helemaal enthousiast over een documentaire over koorddansen en besluit het zelf ook te proberen.

Kortingscodespot