-->

×

VANAVOND.TV

TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

21:39
22 september

MODERN FAMILY

Amusement

Seizoen 8 - Aflevering 17 - Pig Moon Rising

Tijdens het sporten in de garage gooit Mitchell per ongeluk een urn met de as van Cams geliefde varken Lily om. Hij probeert zijn blunder snel recht te zetten en bedenkt een geschikt plan.

12:13
23 september

MODERN FAMILY

Amusement

Seizoen 8 - Aflevering 14 - Heavy is the Head

Ondanks de hooggespannen verwachtingen lijkt de investering van Phil en Jay toch op een mislukking uit te lopen, waardoor Phil z'n droom moet bijstellen.

12:41
23 september

MODERN FAMILY

Amusement

Seizoen 8 - Aflevering 15 - Finding Fizbo

Cam is woedend als hij een filmpje onder ogen krijgt waarin iemand zijn geliefde Fizbopersonage onteerd. Hij start een zoektocht om Fizbo's naam te zuiveren. Phil ontmoet eindelijk z'n aanstaande stiefbroer op Franks vrijgezellenfeest.

UITZENDING GEMIST

23:40
19 september 2020

MODERN FAMILY

Amusement

Seizoen 8 - Aflevering 11 - Sarge & Pea

Cam is woedend op een anonieme, onbeschofte moeder door wie hij een mooi Lily-moment mist bij haar dansrecital. Jay, Claire en Mitch gaan naar de bruiloft van een familielid en komen bij de receptie onverwacht Dede tegen.

23:12
19 september 2020

MODERN FAMILY

Amusement

Seizoen 8 - Aflevering 10 - Ringmaster Keifth

Cam kookt voor de familie op Nieuwjaarsdag. Als het misgaat, gebruikt Mitch z'n kerstcadeau, een 'conciërge-cadeaubon'. Cam komt er al snel achter dat de conciërge z'n ex-vriend Keifth is, een voormalig spreekstalmeester.