-->

×

VANAVOND.TV

TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

10:30
20 september

MINI NINJA'S

Serie, Jeugd

Kitsune Loopt Weg

Kitsune kan niet meer tegen de barse houding van Ashida. Hij vlucht naar het dorp waar het leven eenvoudiger is. De bezorgde dorpelingen vragen de Mini Ninja's een oogje in het zeil te houden.

10:41
20 september

MINI NINJA'S

Serie, Jeugd

Zoveel Mensen Zoveel Wensen

Tijdens het jaarlijkse Tabanata festival, hangen de dorpelingen briefjes in vier bijzondere bomen. Die briefjes spreken de wens uit dat Heer Ashida verdwijnt. Dit jaar wil Ashida wraak nemen.

10:52
20 september

MINI NINJA'S

Serie, Jeugd

Suzume tegen Suzume

Suzume wordt gevangen door een mysterieuze aanvaller. Kort daarna sluit haar dubbelgangster zich bij Hiro en Futo aan en dringt erop aan naar het geheime kamp te gaan.

UITZENDING GEMIST

14:30
12 september 2020

MINI NINJA'S

Serie, Jeugd

De Murikabin

Kunoichi heeft gedroomd over een beer die in stukken viel. De ninjameester denkt dat ze heeft gedroomd over de Murkabin, een onvindbare magische vaas. De mini-ninja's gaan op zoek naar de vaas.

13:42
11 september 2020

MINI NINJA'S

Serie, Jeugd

Odyssee naar de Ninja Boot

Tijdens de camouflage-les raakt Hiro gefrustreerd door z'n eigen beginnersfouten. Uit frustratie spreekt hij een onzichtbaarheidsspreuk uit om te verdwijnen. Dat gaat mis!