1cnoM8EiGGU

Film: Braveheart

×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

13:45
24 februari

MILLION DOLLAR LISTING: LA

Realityreeks

Seizoen 9 - Aflevering 1 - Amerikaanse realityreeks: Josh Flagg begeleidt een tienerkoper met een budget van 8.000.000 dollar. Josh Altman blijft de koning van de Bird Streets als hij een pand mag verkopen van een beroemde punkdrummer.

14:55
24 februari

MILLION DOLLAR LISTING: LA

Realityreeks

Seizoen 9 - Aflevering 2 - Amerikaanse realityreeks: De beide Joshes onderhandelen met elkaar en werken elkaar op de zenuwen. James en David zitten met een lastige verkoper.

12:20
26 februari

MILLION DOLLAR LISTING: LA

Realityreeks

Seizoen 9 - Aflevering 3 - Amerikaanse realityreeks: Josh Altman mag een duur huis verkopen, maar als zijn client elk bod afwijst, zit Josh met de gebakken peren. Josh Flagg gaat met een internetbons op zoek naar een huis om op te knappen.

UITZENDING GEMIST

14:07
3 februari 2018

MILLION DOLLAR LISTING: LA

Realityreeks

Seizoen 4 - Aflevering 4 - Amerikaanse realityreeks: Sparks Fly: Madison organiseert een openhuisdag voor de elitaire vastgoedmakelaars in Beverly Hills. Het belooft een stijlvol evenement te worden, tot Josh Flagg onuitgenodigd arriveert. Zijn nieuwe stagiaires helpen Josh Flagg bij het houden van een rock 'n roll openhuisdag, wat weinig indruk wekt bij Josh Altman. Enkel de assistente van Madison, Heather, weet diens aandacht te trekken.

13:11
3 februari 2018

MILLION DOLLAR LISTING: LA

Realityreeks

Seizoen 4 - Aflevering 3 - Amerikaanse realityreeks: Seeing Double: Madison is in shock wanneer zijn cliënt ermee dreigt hem te ontslaan na stroeve onderhandelingen. Josh Altman bezoekt een openhuisdag van Madison en stelt zich vragen bij diens prijszettingstrategie. Josh Flagg gaat op aanraden van zijn grootmoeder op zoek naar een assistent en krijgt er twee voor de prijs van één.

Kortingscodespot