zz7TGf1awDo

Film: Eight Below

×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

2:40
14 december

MILLION DOLLAR LISTING: LA

Realityreeks

Seizoen 5 - Aflevering 2 - Amerikaanse realityreeks rond enkele vastgoedmakelaars uit Los Angeles: Betrayal Between Brokers: Heathers relatie met Josh Altman begint haar parten te spelen op het werk. Josh, die het hart op de tong heeft, zweert dat hij Madison zal laten boeten voor wat die zijn meisje aandoet.

3:20
14 december

MILLION DOLLAR LISTING: LA

Realityreeks

Seizoen 5 - Aflevering 3 - Amerikaanse realityreeks rond enkele vastgoedmakelaars uit Los Angeles: I Got the Listing and I Got the Girl: Madison gaat de confrontatie aan met Heather en Josh door onuitgenodigd binnen te vallen wanneer Josh open huis houdt in een penthouse. Edith, de oma van Josh Flaggs, heeft een klik met een cliënt van Josh.

12:30
14 december

MILLION DOLLAR LISTING: LA

Realityreeks

Seizoen 5 - Aflevering 4 - Amerikaanse realityreeks rond enkele vastgoedmakelaars uit Los Angeles: Let's (Not) Make a Deal: Josh Altmans opvliegende karakter kost hem een lucratieve opdracht. Madison wil een schouderklopje van zijn vader en komt met een geniaal idee op de proppen voor de verkoop van diens huis in Park City in Utah.

UITZENDING GEMIST

3:35
9 december 2017

MILLION DOLLAR LISTING: LA

Realityreeks

Seizoen 4 - Aflevering 5 - Amerikaanse realityreeks: Sleeping With the Enemy: Madison krijgt waar voor zijn geld wanneer hij te maken krijgt met een nieuwe klant die koste wat het kost een verkoop wil regelen. De nieuwe klant van Josh Flagg, Candis Cayne, zoekt een hippe locatie voor een nieuwe gay bar in West Hollywood. Wanneer Madison ontdekt dat zijn assistent Heather op date is geweest met Josh Altman lopen de spanningen hoog op.

13:30
8 december 2017

MILLION DOLLAR LISTING: LA

Realityreeks

Seizoen 4 - Aflevering 6 - Amerikaanse realityreeks: Billionaire Buyer: Wanneer een nieuwe miljardair zich wil vestigen in Beverly Hills moet Josh Altman op korte tijd de perfecte woning zien te vinden. Opnieuw krijgt Madison te maken met een agressieve klant die dreigt af te stappen van een deal. Ondertussen probeert Josh Altman Heather, de assistente van Madison, te overtuigen om op te stappen.

Kortingscodespot