×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

0:30
31 maart
Neil Dudgeon,
Lee Gwilym,
Manjinder Virk

MIDSOMER MURDERS

Misdaadserie

Seizoen 18 - Aflevering 3 - Britse detectiveserie (2016).

Breaking the chain.

Een internationale wielerwedstrijd strijkt neer in het dorpje Burwood Mantle. Wanneer de wedstrijdleider vermoord teruggevonden wordt, komen hoofdinspecteur Barnaby en inspecteur Nelson terecht in een competitief wereldje vol afpersing, omkoperij en bloedvergieten, waarbij winnen het enige doel is.

0:30
7 april
Neil Dudgeon,
Lee Gwilym,
Manjinder Virk

MIDSOMER MURDERS

Misdaadserie

Seizoen 18 - Aflevering 4 - Britse detectiveserie (2016).

A dying art.

Kunst strijkt neer in het pittoreske dorpje Angel's Rise, waar een nieuw beeldenpark geopend wordt. De opening wordt echter overschaduwd door een moord. Hoofdinspecteur Barnaby en inspecteur Nelson moeten al hun creativiteit bovenhalen als ze de zaak willen ophelderen, een zaak waar kunst en dood aan elkaar gelinkt zijn en alles een diepere betekenis heeft.

UITZENDING GEMIST

0:25
17 maart 2019
Neil Dudgeon,
Lee Gwilym,
Manjinder Virk

MIDSOMER MURDERS

Misdaadserie

Seizoen 18 - Aflevering 1 - Britse detectiveserie (2016).

Habeas Corpus.

Wanneer het lichaam van landeigenaar Gregory Lancaster verdwijnt tijdens de nacht van zijn overlijden, wordt een sinister web blootgelegd van geheimen en leugens in het dorpje Little Malton. Hoofdinspecteur Barnaby, inspecteur Nelson en forensisch patholoog Kam Karimore raken verzeild in een macabere wereld van lijkenpikkers, wanneer ze proberen de dader te pakken te krijgen.

0:15
10 maart 2019
Renny Rye
Neil Dudgeon,
Lee Gwilym,
Fiona Dolman,
Tamzin Malleson

MIDSOMER MURDERS

Misdaadserie

Seizoen 16 - Aflevering 5 - Britse misdaadserie.

The killings of Copenhagen.

De eigenaar van koekjesfabriek Calder's Biscuit Company werd vermoord in Kopenhagen. Barnaby en Nelson bundelen hun krachten met twee vrouwelijke Deense detectives: de harde, gewiekste Poulsen en de charmante, coole Degn. Ze ontdekken dat de band van Eric Calder met Kopenhagen nog veel verder reikt dan zijn beroemde Golden Clusters.

Kortingscodespot