×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

14:00
26 januari
John Nettles,
Jason Hughes,
Jane Wymark

MIDSOMER MURDERS

Misdaadserie

Seizoen 13 - Aflevering 7 - Britse misdaadserie (2008), naar de romans van Caroline Graham.

Not in My Back Yard.

Aan de vooravond van de gemeenteraadsverkiezingen in Great Pelfe is het schilderachtige dorp in twee kampen verdeeld: de voorstanders van een groot huisvestingsproject enerzijds, en zij die vrezen voor de gevolgen voor het milieu anderzijds. Norman Swanscombe, kandidaat voor het burgemeesterschap, wordt ervan beschuldigd de huisvestingscommissie te hebben omgekocht om het project te laten doorgaan. Niet veel later wordt Maureen Stubbs, een van de grote tegenstanders, vermoord.

0:05
27 januari
Renny Rye
Neil Dudgeon,
Jason Hughes,
Fiona Dolman,
Tamzin Malleson

MIDSOMER MURDERS

Misdaadserie

Seizoen 15 - Aflevering 5 - Britse misdaadserie.

The Sicilian Defence.

Tiener Harriet Farmer ligt in een coma sinds ze een jaar geleden werd aangevallen toen ze probeerde weg te lopen met haar vriendje Finn Robson. Op de dag dat Harriet ontwaakt, wordt Edward Stannington, de voorzitter van de schaakclub, vermoord. Barnaby en zijn team onderzoeken of de aanval op Harriet iets te maken heeft met het schaakspel. Ze gaan ook op zoek naar Harriets vriendje Finn, die spoorloos is verdwenen sinds de aanval op Harriet.

0:05
3 februari
Renny Rye
Neil Dudgeon,
Jason Hughes,
Fiona Dolman,
Tamzin Malleson

MIDSOMER MURDERS

Misdaadserie

Seizoen 15 - Aflevering 6 - Britse misdaadserie. Schooled in Murder.

Barnaby en Jones onderzoeken de dood van Debbie Moffet, die stierf in het zuivelbedrijf waar ze werkte. Moffett overleed toen ze verpletterd werd door een grote kaasbol.

Ze had een affaire met Oliver Ordish, wiens vrouw directeur is van de plaatselijke tuinbouwschool. Wanneer wat later ook Ordish dood wordt aangetroffen, is zijn vrouw verdachte nummer één. Maar dan volgen er nog enkele vreemde sterfgevallen.

Alle doden zaten in dezelfde periode in de school van Beatrix en Barnaby spit dan ook hun gezamenlijk verleden uit.

UITZENDING GEMIST

0:35
13 januari 2019
Renny Rye
Neil Dudgeon,
Jason Hughes,
Fiona Dolman,
Tamzin Malleson

MIDSOMER MURDERS

Misdaadserie

Seizoen 15 - Aflevering 3 - Britse misdaadserie.

Written in the Stars.

Tijdens een zonsverduistering wordt Jeremy Harper, een lid van een groep amateur-sterrenkundigen, vermoord. Barnaby en Jones gaan op onderzoek uit en raken verstrikt in een web van intriges, affaires en academische rivaliteit binnen de lokale astronomievereniging.

0:05
20 januari 2019
Renny Rye
Neil Dudgeon,
Jason Hughes,
Fiona Dolman,
Tamzin Malleson

MIDSOMER MURDERS

Misdaadserie

Seizoen 15 - Aflevering 4 - Britse misdaadserie.

Death and the Divas.

Het Midsomer Langley Filmfestival staat in het teken van de horrorfilms van lokale actrice Stella Harris. Op de première duikt de zus van Stella, de glamoureuze filmster Diana Davenport, ineens op. De zussen hebben elkaar veertig jaar niet gezien en het weerzien is allesbehalve hartelijk. Die avond wordt Eve Lomax vermoord, een journaliste die werkte aan een boek over Stella. Dit is het begin van een reeks moorden die gebaseerd zijn op de horrorfilms van Stella.

Kortingscodespot