-->

×

VANAVOND.TV

TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

21:10
1 november
Stef Biemans

METROPOLIS

Informatief

Seizoen 2020 - Aflevering 3 van 8 - Bezorgers - VPRO

Een kennismaking met bijzondere bezorgers wereldwijd. Yohanes in Ethiopië bezorgt schapen aan huis. Hij bindt ze op zijn rug, stapt op z'n fiets en aangekomen bij de klant slacht hij het dier ook nog voor ze. Verder: een nacht uit het leven van een kroepoekbezorger in Indonesië. Zijn lading weegt weliswaar bijna niets, maar als het waait heeft hij toch een flink probleem. In 2020 zagen we ze vaker dan de meeste van onze familieleden: de bezorgers van alle maaltijden en pakketjes die we laten aanrukken.

21:10
8 november
Stef Biemans

METROPOLIS

Informatief

Seizoen 2020 - Aflevering 4 van 8 - Huidhonger - VPRO

Nu we geacht worden op afstand van anderen te blijven, wordt het tekort aan aanraking sommigen pijnlijk duidelijk. In Rusland leert goeroe Masha Dugina haar volgelingen zichzelf meer aan te raken. En een oudere dame in Brazilië houdt zich nog strikt aan de regels, waar de jongere generatie zich weinig meer van de maatregelen aantrekt. Het is één van de woorden van 2020: huidhonger.

UITZENDING GEMIST

21:05
18 oktober 2020
Stef Biemans

METROPOLIS

Informatief

Seizoen 2020 - Aflevering 1 van 8 - Donald Trump - VPRO

Niet alleen Amerikanen zijn gefascineerd door het fenomeen Donald Trump. Metropolis vond in Afghanistan, Peru en India wereldburgers van wie het leven op een bijzondere manier wordt beïnvloed door de Amerikaanse president.

21:10
25 oktober 2020
Stef Biemans

METROPOLIS

Informatief

Seizoen 2020 - Aflevering 2 van 8 - Illegale feestjes - VPRO

Grote samenkomsten liggen wereldwijd stil vanwege corona, maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan. Metropolis over feestjes achter gesloten deuren in Kenia, India en Pakistan.