-->

×

VANAVOND.TV

TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

UITZENDING GEMIST

18:10
15 februari 2020

MEET THE BEARS

Natuurdocumentaire

Seizoen 38 - Natuurdocumentaire over de gewoontes en vaardigheden die beren hebben ontwikkeld om te overleven in diverse leefomgevingen over heel de wereld.

Er is de stoere grizzlybeer, de bamboe-etende panda en je hebt de luiaard met z'n gekke looks. Deze bijzondere dierenfamilie heeft altijd al tot onze verbeelding gesproken. Ze behoren tot de grootste landzoogdieren van de planeet en hebben dus veel voedsel nodig om te kunnen overleven. Beren moeten hun skills, spierkracht en verstand maximaal inzetten om hun doel te bereiken: voedsel verzamelen, rivalen verslaan en jongen grootbrengen. Volg mee de avonturen van acht berensoorten verspreid over de aardbol en aanschouw de unieke aanpassingen die ze zichzelf hebben aangeleerd om in een veranderende wereld te kunnen overleven. En kom te weten wat er nodig is om een echte beer te zijn.

18:10
8 februari 2020

MEET THE BEARS

Natuurmagazine

BBC-natuurdocumentaire uit de reeks 'Natural World'