×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

18:35
21 november
Bridie Carter,
Lisa Chappell,
Jessica Napier,
Rachael Carpani,
Aaron Jeffery

MCLEOD'S DAUGHTERS

Dramaserie

Seizoen 1 - Aflevering 9 - Australische dramaserie.

Into the Woods.

Tess wordt het leven op de boerderij steeds meer gewoon, maar met het doden van dieren blijft ze het moeilijk hebben. Wanneer familiehond Roy zwaar wordt toegetakeld door het wilde zwijn Hannibal, openen Claire en Becky meteen de jacht op het varken. Claire krijgt algauw het gezelschap van Nick en Alex, terwijl Becky samen met Brick het spoor van Hannibal volgt. Tess, Jodi en Meg blijven thuis, maar erg rustig gaat het er niet aan toe. Jodi is niet opgezet met de relatie van haar moeder met Terry en Tess krijgt het aan de stok met de brute zwijnenjager Sergei.

18:35
22 november
Bridie Carter,
Lisa Chappell,
Jessica Napier,
Rachael Carpani,
Aaron Jeffery

MCLEOD'S DAUGHTERS

Dramaserie

Seizoen 1 - Aflevering 10 - Australische dramaserie.

Haunted.

Becky vreest dat ze zwanger is van Brian, de cafébaas die haar heeft verkracht. Ze zint op wraak en steelt de wielen van zijn truck. Tess en Claire rijden naar de stad om een zwangerschapstest te kopen, maar moeten onderweg een noodstop maken voor een gecrashte auto. Terwijl Claire bij de zwaargewonde vrouw blijft, gaat Tess tot het uiterste om hulp te halen. Ondanks alle inspanningen overlijdt de vrouw en haar dood raakt Claire dieper dan ze wil toegeven. Terug op de boerderij pikt ze haar taken weer op, maar de traumatische ervaring blijft haar achtervolgen. Brian komt ondertussen naar Drover's Run om Becky aan te pakken over de gestolen wielen. Tijdens het conflict gaat Becky volledig door het lint.

18:35
23 november
Bridie Carter,
Lisa Chappell,
Jessica Napier,
Rachael Carpani,
Aaron Jeffery

MCLEOD'S DAUGHTERS

Dramaserie

Seizoen 1 - Aflevering 11 - Australische dramaserie.

Who's a Big Girl Now?.

Jodi verheugt zich niet op haar achttiende verjaardag omdat ze nog geen enkele van haar meisjesdromen heeft gerealiseerd. Ze heeft geen vriend, ze studeert niet aan de mode-academie en ze is nog altijd maagd. Haar frustraties smelten als sneeuw voor de zon wanneer ze verneemt dat haar moeder, Claire, Becky en Tess een verjaardagsfuif hebben georganiseerd. Op de party valt het feestvarken als een blok voor dj Troy, wat niet naar de zin is van haar lokale aanbidder Craig en van haar moeder. Meg heeft het er zeer moeilijk mee dat haar kleine meisje een volwassen vrouw wordt. Ook de relatie tussen Claire en Tess verzuurt wanneer Tess tijdens een nachtelijke wandeling in de armen van Alex belandt.

UITZENDING GEMIST

18:33
16 november 2018
Bridie Carter,
Lisa Chappell,
Jessica Napier,
Rachael Carpani,
Aaron Jeffery

MCLEOD'S DAUGHTERS

Dramaserie

Seizoen 1 - Aflevering 6 - Australische dramaserie.

Reality Bites.

Tess en Claire krijgen een heftige discussie over de erbarmelijke toestand van het landhuis. Claire is doof voor het pleidooi om te renoveren, waardoor Tess gefrustreerd en boos wegrijdt. Ze wil in Gungellan stoom afblazen en daarbij een echte koffie drinken. De instant die huishoudster Meg zet, is ze immers al lang beu. Ook Becky heeft het moeilijk met de bazige en koppige houding van Claire. Ze voelt zich niet gewaardeerd en keert terug naar het baancafé van haar moeder. Claire mist Tess en Becky, maar ze schakelt zoals steeds haar gevoelens uit. Dat lukt haar echter niet wanneer ze met oude brieven van haar vader wordt geconfronteerd.

18:33
15 november 2018
Bridie Carter,
Lisa Chappell,
Jessica Napier,
Rachael Carpani,
Aaron Jeffery

MCLEOD'S DAUGHTERS

Dramaserie

Seizoen 1 - Aflevering 5 - Australische dramaserie.

Taking the Reins.

Tess twijfelt er hoe langer hoe meer aan dat ze ooit zal aarden op Drover's Run. Ze is ronduit bang voor de dieren en ze heeft het moeilijk om zich aan het ritme van de natuur aan te passen. Ze snakt naar de bevestiging van haar oudere zus, maar Claire staat niet bepaald bekend om haar tact. Alex daarentegen maakt het de knappe Tess maar al te graag naar de zin. Claire is in alle staten wanneer Sirocco, het lievelingspaard van Jack, zwaar ziek wordt. Tess kan zoveel emotie niet plaatsen, tot Nick haar in vertrouwen neemt over Claires geheim. Meg heeft er een probleem mee dat haar tienerdochter dweept met de vrijgevochten Becky.

Kortingscodespot