-->

×

VANAVOND.TV

TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

12:05
21 september

MAYA DE BIJ

Jeugd

Seizoen 1 - Aflevering 72 van 78 - De bij die was weggelopen - AVROTROS

Zig maakt grappen en stoort daarmee de werkers volgens rechter Bijenwas. Zig vertrekt en doet alsof hij het avontuur in de weide tegemoet gaat. Maya ontdekt zijn talent voor grappen en weet dat handig in te zetten als de werkerbijen en larven van de korf een opkikker kunnen gebruiken.

12:05
22 september

MAYA DE BIJ

Jeugd

Seizoen 1 - Aflevering 73 van 78 - De grote gemene oorwurm - AVROTROS

Ben is geschrokken van een oorworm en heeft zijn mestbal achtergelaten. Igor, de oorworm, leidt een teruggetrokken bestaan als nachtinsect en heeft alleen een winde als gezelschap. Maya gaat op zoek naar de mestbal en valt uit een boom. Igor helpt haar. Ben en Willy gaan naar haar op zoek, doodsbang voor de grote, gevaarlijke oorworm. Maya overtuigt hen ervan dat Igor een nieuwe vriend is.

12:00
23 september

MAYA DE BIJ

Jeugd

Seizoen 1 - Aflevering 74 van 78 - Dick Sluw - AVROTROS

Doc Sluw is verliefd op juffrouw Krekel en maakt muziek voor haar. Dat bevalt haar echter niet zo. Doc Sluw hoort Flip op zijn viool spelen, en wil die viool gebruiken om indruk op juffrouw Krekel te maken. Hij praat Willy om en die verklapt waar de viool verstopt ligt. Alles komt uit en Doc Sluw heeft spijt. Hij heeft geen ander talent dan praten, en juist zijn 'poetry slam' maakt indruk!

UITZENDING GEMIST

12:00
16 september 2020

MAYA DE BIJ

Jeugd

Seizoen 1 - Aflevering 69 van 78 - Een bloem om te delen - AVROTROS

Maya's bloembed is per ongeluk kapotgemaakt door een libelle. Willy helpt haar om een nieuwe bloem te vinden, maar dan komt Dina die daar stuifmeel uit moet halen. Rechter Bijenwas roept op tot een wedstrijd waarin Maya aan kan tonen dat ze net zoveel kan als elke andere bij en de winnaar zal de bloem krijgen. Tijdens de wedstrijd wordt Dina achtervolgd door een vogel en weet Maya haar te redden.

12:05
10 september 2020

MAYA DE BIJ

Jeugd

Seizoen 1 - Aflevering 65 van 78 - De nachtvlucht - AVROTROS

De koningin van de Stokrooskorf is op bezoek. Het wordt laat en Maya moet haar naar huis brengen. Maar door Willy komt ze te laat, en is de koningin al vertrokken. In het donker gaan Willy en Maya op zoek naar de verdwaalde koningin.