-->

×

VANAVOND.TV

TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

UITZENDING GEMIST

15:10
12 oktober 2019
Bert van Leeuwen

MANNEN IN HET WILD

Reality-show

Seizoen 1 - Aflevering 6 - Realityshow waarin presentator Bert van Leeuwen zes mannen meeneemt op een lichamelijk en geestelijk uitdagende reis in de Italiaanse bergen.

Hoe nu verder?.

We zien wie de top bereikt en wie zijn grens heeft bereikt. Tien dagen lang werkten de mannen aan hun persoonlijke doelen om zichzelf beter te leren kennen.

11:35
11 oktober 2019
Bert van Leeuwen

MANNEN IN HET WILD

Reality-show

Herhaling. In deze laatste aflevering van Mannen in het wild is te zien wie de top bereikt en wie zijn grens heeft bereikt.

Doelen
Tien dagen lang werkten de mannen aan hun persoonlijke doelen om zichzelf beter te leren kennen. Bergen zijn bedwongen met wilskracht, grenzen zijn verlegd met emotionele gesprekken. Maar wat levert het op? Gaat het roer om? En voor wie?

Het programma
In Mannen in het wild nam presentator Bert van Leeuwen zes mannen mee op een lichamelijk en geestelijk uitdagende reis in de Italiaanse bergen.