eIcmQNy9FsM

Film: Dirty Dancing

×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

20:35
25 juli
Sarah Harding
Rowan Atkinson

MAIGRET

Misdaadserie

De KRO-NCRV komt vanavond met Maigret in Montmartre, een nieuw deel in de Britse misdaadserie met Rowan 'Mr. Bean' Atkinson in de hoofdrol als inspecteur Jules Maigret.

Op een avond komt een zichtbaar beschonken jonge vrouw langs bij Maigret op het commissariaat. Arlette werkt als danseres en animeermeisje in een beruchte club in Montmartre.

Ze beweert een gesprek overhoord te hebben waarin sprake was van een moordpoging op een gravin. Maigret en zijn team hechten weinig geloof aan haar verhaal, en ze druipt af.

Wanneer de volgende dag haar levenloze lichaam wordt aangetroffen, zet Maigret alles op alles om te achterhalen wat er gebeurd is met de jonge vrouw.

Maigret in Montmartre - Trailer

UITZENDING GEMIST

20:45
13 juli 2018
Rowan Atkinson,
Lucy Cohu,
Shaun Dingwall,
Leo Staar,
Aidan McArdle

MAIGRET

Misdaadserie

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Britse misdaadserie (2016).

Maigret Sets a Trap.

Parijs, midden jaren 50. Een brutale vrouwenmoordenaar jaagt de inwoners van de lichtstad schrik aan. Zijn slachtoffers lijkt hij willekeurig uit te kiezen. Commissaris Maigret zoekt koortsachtig naar een stramien, maar buiten hun bruine haar hebben de dode vrouwen niets met elkaar gemeen. Wanneer er een jonge moeder om het leven gebracht wordt, wordt de druk om Maigrets schouders loodzwaar. Zijn oversten dreigen hem van de zaak te halen. Een bevriende psychiater brengt Maigret uiteindelijk op een riskant idee. Door de moordenaar openlijk te provoceren, wil hij hem tot een moordpoging verleiden en hem op heterdaad betrappen en arresteren.

23:30
5 mei 2018
Rowan Atkinson,
Lucy Cohu,
Shaun Dingwall,
Leo Staar,
Aidan McArdle

MAIGRET

Misdaadserie

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Britse misdaadserie: Maigret 's dead man: Op een boerderij in het Noord-Franse Picardië doet de politie een gruwelijke ontdekking: het hele boerengezin werd brutaal om het leven gebracht; het recentste geval in een reeks wrede roofmoorden. In Parijs krijgt commissaris Maigret een anonieme noodoproep.

Een man vreest dat hij achtervolgd wordt door een moordenaar. Voor Maigret om meer informatie kan vragen, haakt de man in.

Nog diezelfde nacht wordt de beller dood teruggevonden. Zijn lichaam werd onherkenbaar toegetakeld en volgens ooggetuigen uit een auto geworpen.

Maigret vermoedt dat er onder misdadigers een bendeoorlog is uitgebroken en raakt gefascineerd door de zaak.

Kortingscodespot