×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

UITZENDING GEMIST

20:40
16 november 2018
Sarah Harding
Rowan Atkinson

MAIGRET

Misdaadserie

Seizoen 2 - Aflevering 2 - Britse misdaadserie.

Maigret in Montmartre.

Op een avond komt een zichtbaar beschonken jonge vrouw langs bij Maigret op het commissariaat. Arlette werkt als danseres en animeermeisje in een beruchte club in Montmartre. Ze beweert een gesprek overhoord te hebben waarin sprake was van een moordpoging op een gravin. Maigret en zijn team hechten weinig geloof aan haar verhaal, en ze druipt af. Wanneer haar levenloze lichaam de volgende dag wordt aangetroffen, zet Maigret alles op alles om te achterhalen wat er gebeurd is met de jonge vrouw.

20:40
9 november 2018
Rowan Atkinson, Lucy Cohu, Ian Puleston Davies
Sarah Harding
Rowan Atkinson

MAIGRET

Misdaadserie

Vanavond is het eerste deel van het tweede seizoen van de Britse misdaadserie Maigret te zien op België Eén. Net als vorig jaar bestaat ook dit seizoen uit twee afleveringen. De tweede tv-film van 1,5 uur is volgende week vrijdag om 20:40 uur op Eén te zien.

In Night at the Crossroads wijst het onderzoek naar de moord op een Antwerpse diamanthandelaar wijst in de richting van één man: Carl Andersen, een Deen die in een voorstad van Parijs woont.

Maar ondanks alle bewijzen tegen hem laat Maigret hem weer vrij. Dit tot grote ergernis van zijn vriend en collega Grandjean. Want waarom werd het lichaam van de diamanthandelaar gevonden in de buurt van Andersons afgelegen villa?

Waarom zit zijn zus altijd opgesloten in haar kamer? En waarom heeft iedereen in Three Widows Crossroads iets te verbergen?

Kortingscodespot