h2tY82z3xXU

Film: Fargo

×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

20:00
17 juli

MAGGIE & BIANCA FASHION FRIENDS

Seizoen 2 - Aflevering 12 - Het draait om de details: Het Gala komt eraan! Bianca heeft nog geen date, en Maggie heeft er daarentegen twee. De MoodBoards zijn op zoek naar een veelzeggend detail dat ze moeten toevoegen aan hun gala outfit.

20:00
19 juli

MAGGIE & BIANCA FASHION FRIENDS

Seizoen 2 - Aflevering 13 - Het Grote Gala: Eindelijk! Vanavond het is grote gala. Maggie heeft een ingenieus plan bedacht, maar haar leugens hebben grote gevolgen. Bianca kiest Felipe als date voor het bal, terwijl Quinn het op een akkoordje gooit met Susan.

20:00
20 juli

MAGGIE & BIANCA FASHION FRIENDS

Seizoen 2 - Aflevering 14 - Zorgen voor morgen: Andrew en Jacques willen allebei niet meer met Maggie praten na het gala drama. Maar Maggie en Bianca hebben een groter probleem op te lossen: hun ouders kunnen het namelijk wel héél goed met elkaar vinden.

UITZENDING GEMIST

20:00
13 juli 2018

MAGGIE & BIANCA FASHION FRIENDS

Seizoen 2 - Aflevering 10 - Superkrachten: Doordat Yuki aan tijdelijk geheugenverlies lijdt, lopen de MoodBoards het risico om de deadline van een belangrijke opdracht niet te halen. Hun Stage bij Lussi Style loopt nu gevaar.

20:00
11 juli 2018

MAGGIE & BIANCA FASHION FRIENDS

Seizoen 2 - Aflevering 8 - Ridders en prinsessen: Tijdens de viering van Ridderschap Dag op school, moeten de MoodBoards een bruidsjurk creëren om de beroemde en lastige styliste, Jemine Ballet, tevreden te stellen.

Kortingscodespot