×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

UITZENDING GEMIST

19:05
14 maart 2018
Antoine Vitkine

MAGDA GOEBBELS: FIRST LADY OF THE THIRD REICH

Geschiedkundige documentaire

Franse historische documentaire (2017): Op 1 mei 1945 vergiftigde Magda Goebbels in de bunker van Adolf Hitler haar zes kinderen, alvorens zelfmoord te plegen. In een afscheidsbrief verklaarde ze haar motief: "Een leven zonder Adolf Hitler is niet te waard te leven". Hoe liet Magda Goebbels, een jonge geëmancipeerde vrouw opgevoed door een joodse stiefvader, zich indoctrineren door de nazi-ideologie?

21:15
13 maart 2018
2017
Antoine Vitkine

MAGDA GOEBBELS: FIRST LADY OF THE THIRD REICH

Geschiedkundige documentaire

Franse historische documentaire over Magda Goebbels.

Het is 1 mei 1945. In de ondergrondse bunker van Adolf Hitler in Berlijn vergiftigt Magda Goebbels, de echtgenote van propagandaminister Joseph Goebbels, haar zes kinderen, waarna zij en haar man zelfmoord plegen.

Hoe komt het dat de jonge en geëmancipeerde Magda, die zelf een Joodse stiefvader had, op korte tijd zo radicaal werd? Aan de hand van getuigenissen van nabestaanden en interviews met specialisten reconstrueert documentairemaker Antoine Vitkine de bijzondere levensloop van de echte first lady van het Derde Rijk.

Kortingscodespot