-->

×

VANAVOND.TV

TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

20:00
25 oktober

MADE IN A DAY

Wetenschap

Seizoen 1 - Aflevering 2 van 12 - Electric Guitars

Gibson Guitars in Nashville doet een boekje open over hoe ze hun iconische instrumenten maken. De beroemde elektrische gitaar Les Paul is een combinatie van techniek, handwerk en globale logistiek.

20:00
1 november

MADE IN A DAY

Wetenschap

Seizoen 1 - Aflevering 3 van 12 - Sneakers

In deze aflevering van de serie over hightech-industrie in Amerika staat de fabriek van New Balance centraal. Als een van de weinige grote sportschoenenmerken fabriceren zij nog steeds in de VS.

UITZENDING GEMIST

20:01
18 oktober 2020

MADE IN A DAY

Wetenschap

Seizoen 1 - Aflevering 1 van 12 - Electric Cars

In onze economie draait alles om snelle massaproductie. Ontdek hoe grote bedrijven zoals Tesla, Gibson Guitars, Tabasco Sauce en producenten van ruimteraketten dit voor elkaar krijgen in Amerika.

20:01
11 oktober 2020

MADE IN A DAY

Wetenschap

Seizoen 1 - Aflevering 10 van 12 - Suvs

SUV-maker Jeep bestaat al 80 jaar. In de fabriek in Ohio zien we hoe dagelijks duizenden iconische Jeep Wranglers van de band rollen en worden verscheept, en horen we het geheim van hun succes.