×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

20:35
26 januari
Jamie Payne

LUTHER

Misdaadserie

Seizoen 5 - Aflevering 2 - Britse misdaadserie (2019).

Nu zijn vriend in gevaar is en een jonge vrouw ontvoerd werd door de seriemoordenaar, krijgt Luther ook nog af te rekenen met de wraakactie van Cornelius. Wie wil Luther redden en wie wil hij zeker niet verliezen? Door de toenemende afwezigheid van Luther staat Halliday aan het hoofd van de zoektocht naar een moordenaar die vastberaden is zijn laatste gruwelijke meesterwerk te voltooien.

UITZENDING GEMIST

22:20
11 januari 2019
Sam Miller
Idris Elba,
Dermot Crowley,
Michael Smiley,
Rose Leslie

LUTHER

Misdaadserie

Het vierde seizoen van de Britse misdaadserie Luther, uit 2015, bestaat uit slechts twee afleveringen. Deze worden allebei vanavond uitgezonden op NPO 3, tussen 22:20 en 23:55 uur.

Na de schokkende dood van zijn partner Ripley heeft politie-inspecteur John Luther ontslag genomen en is hij op een stil plekje gaan wonen. Hij heeft niet veel meer om voor te leven, vindt hij zelf.

Dan ontdekt hij ook nog dat de enige voor wie hij nog wél iets voelt misschien dood is. Vanaf dat moment heeft hij nog maar één doel: de dader opsporen en wraak nemen.

Intussen doen de inspecteurs Theo Bloom en Emma Lane onderzoek naar een reeks gruwelijke moorden. Er is een beestachtige killer actief die zijn slachtoffers verslindt en hun identiteit aanneemt, om vervolgens weer een nieuwe prooi uit te zoeken.

22:00
4 januari 2019

LUTHER

Seizoen 5 - Aflevering 4 - Crime drama series. Reeling from the death of his friend, Luther races to save the others from Cornelius's terrible retribution. With Luther's increasing absence from the case, Halliday heads the hunt for a killer on the loose - a killer determined to complete his final macabre masterpiece.

Kortingscodespot