×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

UITZENDING GEMIST

20:35
26 januari 2019
Jamie Payne

LUTHER

Misdaadserie

Seizoen 5 - Aflevering 2 - Britse misdaadserie (2019).

Nu zijn vriend in gevaar is en een jonge vrouw ontvoerd werd door de seriemoordenaar, krijgt Luther ook nog af te rekenen met de wraakactie van Cornelius. Wie wil Luther redden en wie wil hij zeker niet verliezen? Door de toenemende afwezigheid van Luther staat Halliday aan het hoofd van de zoektocht naar een moordenaar die vastberaden is zijn laatste gruwelijke meesterwerk te voltooien.

20:35
19 januari 2019
Jamie Payne

LUTHER

Misdaadserie

Vanaf vanavond zendt de Vlaamse tv-zender Canvas het nieuwste, vijfde seizoen van de Britse misdaadserie Luther uit.

Dit seizoen bestaat uit vier afleveringen en wordt op twee zaterdagen met dubbele afleveringen vanaf 20:35 uur op Canvas uitgezonden.

Na een reeks monsterlijke en op het eerste zicht willekeurige moorden worden DCI John Luther en nieuweling DS Catherine Halliday geconfronteerd met een web aan aanwijzingen en misleidingen die een corruptiezaak lijken te willen verbergen. Halliday is ervan overtuigd dat het lichaam in het mortuarium niet dat van hun moordenaar is. Kan Luther zijn eigen problemen opzij zetten en de moordenaar vinden voor die weer toeslaat?

Kortingscodespot