×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

14:44
16 juni

LUMMELS

Jeugdserie

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Animatieserie.

De koningscobra.

In het oude Egypte wordt een koningin bedreigd door een mummie. Ondanks dat haar adviseur Sakara het een slecht idee vindt, roept ze de hulp in van de Lummels. Het is de stuntelige, langzame Lau die uiteindelijk de mummie tot bedaren brengt en ontdekt dat Sakara op de troon van de koningin uit is.

14:44
22 juni

LUMMELS

Jeugdserie

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Animatieserie.

Het gestolen ei.

Als in het dal van de dinosaurussen een dino-ei wordt gestolen door een griezelige vliegende saurus, schieten de Lummels te hulp. Het ei ligt in een nest hoog op een rots. De Lummels willen met de nieuwe uitvinding van Lau, een superpropeller, naar het gestolen ei vliegen. Maar Lau denkt daar toch anders over.

14:44
23 juni

LUMMELS

Jeugdserie

Seizoen 1 - Aflevering 5 - Animatieserie.

Rookoffers.

De Maya's in het oude Mexico dreigen van honger om te komen, omdat ze hun hele voorraad moeten offeren aan de god van de regen. Maar is dit allemaal wel de schuld van de god? De Lummels ontdekken het geheim van de priester en Luuk laat zien dat hij heel goede ideeën kan hebben.

UITZENDING GEMIST

14:47
9 juni 2019

LUMMELS

Jeugdserie

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Efteling-animatieserie.

Gigagladiator.

In het oude Rome wordt de magere Linius opgepakt als hij eten steelt voor zijn hongerige zusje. Nu moet hij vechten in de arena tegen de brute gladiator Brutus Gaius. De Lummels helpen hem. De jongens vinden het beter als Liloe niet meevecht: ze is toch een meisje? Maar uitgerekend zij krijgt een idee waardoor Linius als een winnaar de arena verlaat.

14:45
8 juni 2019

LUMMELS

Jeugdserie

Seizoen 1 - Aflevering 13 - Efteling-animatieserie.

Zwartbaard.

De Lummels helpen een straatarme kapitein. Hij had een schatkaart, maar die is gestolen door de woeste piraat Zwartbaard. Dankzij de onvoorzichtigheid van Lev komen ze in de problemen. Toch is hij ook degene die Zwartbaard verslaat!

Kortingscodespot