×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

14:44
23 maart

LUMMELS

Jeugdserie

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Animatieserie.

Het gestolen ei.

Als in het dal van de dinosaurussen een dino-ei wordt gestolen door een griezelige vliegende saurus, schieten de Lummels te hulp. Het ei ligt in een nest hoog op een rots. De Lummels willen met de nieuwe uitvinding van Lau, een superpropeller, naar het gestolen ei vliegen. Maar Lau denkt daar toch anders over.

14:44
24 maart

LUMMELS

Jeugdserie

Seizoen 1 - Aflevering 5 - Animatieserie.

Rookoffers.

De Maya's in het oude Mexico dreigen van honger om te komen, omdat ze hun hele voorraad moeten offeren aan de god van de regen. Maar is dit allemaal wel de schuld van de god? De Lummels ontdekken het geheim van de priester en Luuk laat zien dat hij heel goede ideeën kan hebben.

14:44
30 maart

LUMMELS

Jeugdserie

Seizoen 1 - Aflevering 6 - Animatieserie.

Links, rechts... omhoog.

De New Yorkse speelgoedhandelaar Mr. Dinkey wordt onder druk gezet door gangsterbaas Vito Malavito. De Lummels proberen hem bij te staan, maar dat is moeilijk. Malavito is zéér gevaarlijk en Lev brengt iedereen in gevaar, omdat hij het verschil tussen links en rechts niet weet. Hij leert dit pas als zijn vrienden op hun kop worden vastgebonden aan een torenhoge bouwstelling. Gelukkig weet Lev met deze nieuwe kennis Malavito uit te schakelen!

UITZENDING GEMIST

14:47
17 maart 2019

LUMMELS

Jeugdserie

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Animatieserie.

De koningscobra.

In het oude Egypte wordt een koningin bedreigd door een mummie. Ondanks dat haar adviseur Sakara het een slecht idee vindt, roept ze de hulp in van de Lummels. Het is de stuntelige, langzame Lau die uiteindelijk de mummie tot bedaren brengt en ontdekt dat Sakara op de troon van de koningin uit is.

14:47
16 maart 2019

LUMMELS

Jeugdserie

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Animatieserie.

Goud op het spoor

Kortingscodespot