×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

UITZENDING GEMIST

21:15
14 september 2018

LOUIS THEROUX: LOUIS AND THE NAZIS

Documentaire

Louis Theroux reist door California en spreekt daar mensen met uitgesproken racistische ideeën. Een verbijsterende en verrassende ontmoeting met racistisch Amerika.

Louis Theroux is aanwezig bij een WAR bijeenkomst en maakt kennis met Lamb en Lynx, de elfjarige tweeling die van hun moeder racistische folkliedjes heeft leren zingen. Louis Theroux bezoekt ook WAR-leden thuis.

Louis ontmoet April Gaede bij een nazibijeenkomst waar haar mooie elfjarige tweelingdochters Lamb en Lynx, racistische liedjes zingen voor een geboeid publiek van skinheads. April ziet de wereld geheel door racistische ogen en heeft haar kinderen opgevoed tot voorbeeldige neonazikinderen. De meisjes lijken engeltjes, maar Louis schrikt wanneer hij hoort dat hun favoriete computerspel Ethnic Cleansing is.

Louis reist naar Fallbrook, San Diego en ontmoet daar Tom Metzger en zijn familie. Metzger, een televisiereparateur, was in de jaren zeventig hij actief bij de KKK, in de jaren tachtig kandidaat voor het congres en nu is hij leider van WAR -White Aryan Resistance - een rechtse sektarische beweging. Metzger's leven zit echter vol tegenstrijdigheden. Hij zingt zonder probleem een karaokelied in een bar met niet blanke klanten.

Oscar, een man van gemengd ras uit Peru, noemt hij vol overtuiging zijn vriend. Zijn aanhang vindt Metzger bij mensen als Skip en zijn vrouw Heather. Tijdens een barbecue vraagt een van de skinheads aan Louis Theroux: 'Ben je een Jood?' Theroux geeft wijselijk geen antwoord op die vraag.

23:30
27 april 2017

LOUIS THEROUX: LOUIS AND THE NAZIS

Documentaire

Louis Theroux ontmoet April Gaede bij een nazibijeenkomst waar haar dochters Lamb en Lynx racistische liedjes zingen voor een geboeid publiek van skinheads. Louis reist ook naar San Diego en ontmoet daar Tom Metzger een televisiereparateur die in de jaren zeventig actief was bij de KKK. Tijdens een barbecue vraagt een skinhead aan Louis Theroux of hij joods is, Theroux geeft wijselijk geen antwoord op die vraag.

Kortingscodespot