×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

UITZENDING GEMIST

2:00
12 januari 2019
Louis Theroux

LOUIS THEROUX: AMERICA'S MOST HATED FAMILY IN CRISIS

Documentaire

Documentaire.

Nadat hij in 2007 voor heel wat opschudding zorgde met zijn documentaire 'The Most Hated Family in America', keert Louis Theroux na vier jaar terug naar Topeka in Kansas, om zich een weekend lang onder te dompelen in de Amerikaanse christelijke organisatie, de Westboro Baptist Church. De familie Phelps ziet onzekere tijden tegemoet. Er is de afgelopen vier jaar immers veel veranderd.

21:10
11 januari 2019
Louis Theroux

LOUIS THEROUX: AMERICA'S MOST HATED FAMILY IN CRISIS

Documentaire

Na vier jaar keert Louis Theroux terug bij de weinig populaire, Amerikaanse familie Phelps. De familie ziet onzekere tijden tegemoet.

Er is de afgelopen vier jaar veel veranderd bij de Amerikaanse familie Phelps in Topeka wanneer Louis hen weer terug ziet. Het gaat niet echt goed met de familie.

De Phelps zijn er nu van overtuigd dat het einde van de wereld nabij is en ze gedragen zich steeds extremer. Ook neemt niet iedereen de eerdere documentaire die Louis over de Phelps maakte in dank af.

Voor de Phelps is Louis onderdeel van een voorspelling. Hij is door God gezonden om de uitverkorenen wakker te schudden.

De Phelps verwijten Louis zijn menselijke opstelling en tegelijkertijd zien zij een mogelijkheid in hem om aandacht te vragen voor hun kerk. Louis praat ook met jongere familieleden die de kerk hebben verlaten.

Kortingscodespot