CJIXOx2-GZ8

Film: The Iceman

×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

UITZENDING GEMIST

18:00
14 oktober 2017
Najib Amhali

LITTLE BIG STARS

Show

Seizoen 1 - Aflevering 6 - Amusementsshow waarin kinderen met een bijzonder talent of passie de show stelen: Het Joyous String Quartet uit de VS treedt op. Het viertal deed dit eerder ook al voor de Amerikaanse oud-president Obama! De 10-jarige Hugo toont zijn snookervaardigheden. Esra heeft een eigen YouTube-kanaal waarop ze voetbalbattles doet met bekende voetballers. Uiteraard mag Najib Amhali ook zijn kunsten tonen. De 8-jarige Evander speelt onder meer een pianostuk van Berkovich. Reuben uit Wales sluit af met een prachtige vertolking van een nummer van Jennifer Hudson.

20:30
13 oktober 2017
Najib Amhali

LITTLE BIG STARS

Show

Vanavond is de laatste aflevering van de amusementsshow 'Little Big Stars', waarin kinderen met een bijzonder talent of passie de show stelen.

Het Joyous String Quartet uit de VS treedt op. Het viertal deed dit eerder ook al voor de Amerikaanse oud-president Obama! De 10-jarige Hugo toont zijn snookervaardigheden.

Esra heeft een eigen YouTube-kanaal waarop ze voetbalbattles doet met bekende voetballers. Uiteraard mag Najib Amhali ook zijn kunsten tonen.

De 8-jarige Evander speelt onder meer een pianostuk van Berkovich. Reuben uit Wales sluit af met een prachtige vertolking van een nummer van Jennifer Hudson.

Kortingscodespot