UuvO65EPWFo

Film: Omar

×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

UITZENDING GEMIST

23:30
25 mei 2018
2013
Hirokazu Koreeda
Masaharu Fukuyama,
Machiko Ono,
Yôko Maki,
Rirî Furankî,
Keita Ninomiya

LIKE FATHER, LIKE SON

Drama

Japans drama.

Ryota, een hardwerkende en succesvolle zakenman, en zijn vrouw Midori krijgen op een dag een telefoontje van het ziekenhuis met de melding dat hun zesjarig zoontje Keita bij de geboorte per vergissing werd verwisseld. Keita is niet hun biologisch kind, terwijl hun echte zoon in een ander gezin werd opgevoed, de Saiki-familie, een gezin uit een veel eenvoudiger milieu. Beide families komen voor de haast onmogelijke keuze te staan of ze het kind, dat ze al die tijd hebben opgevoed als hun eigen vlees en bloed, nog wel willen verwisselen met hun biologisch kind.

23:45
30 september 2017
2013
Hirokazu Koreeda
Masaharu Fukuyama,
Machiko Ono,
Yôko Maki,
Rirî Furankî,
Keita Ninomiya

LIKE FATHER, LIKE SON

Drama

Drama: Ryota, een hardwerkende en succesvolle zakenman, en zijn vrouw Midori krijgen op een dag een telefoontje van het ziekenhuis met de melding dat hun zesjarig zoontje Keita bij de geboorte per vergissing werd verwisseld. Keita is niet hun biologisch kind, terwijl hun echte zoon in een ander gezin werd opgevoed, de Saiki-familie, een gezin uit een veel eenvoudiger milieu. Beide families komen voor de haast onmogelijke keuze te staan of ze het kind, dat ze al die tijd hebben opgevoed als hun eigen vlees en bloed, nog wel willen verwisselen met hun biologisch kind.

'Like Father, Like Son' won op het Filmfestival van Cannes 2013 de juryprijs.

Kortingscodespot