×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

UITZENDING GEMIST

20:29
13 februari 2018
1989
John Glen
Timothy Dalton,
Carey Lowell,
Robert Davi,
Anthony Zerbe,
Desmond Llewelyn

LICENCE TO KILL

Actiefilm

Brits-Amerikaanse Bondfilm (1989): In het exotische Key West wordt een vriend van James Bond zwaar mishandeld door drugskoning Sanchez. Bond zint op wraak en negeert een bevel van M om de zaak te laten rusten en een nieuwe opdracht uit te voeren. Hierdoor wordt hij geschorst en wordt zijn vergunning om te doden ingetrokken. Bond is echter vastbesloten de zaak op te lossen. Hij maakt zich los van de geheime dienst en slaat op de vlucht om in zijn eentje achter Sanchez aan te gaan.

22:00
21 augustus 2017
1989
John Glen
Timothy Dalton,
Carey Lowell,
Robert Davi,
Anthony Zerbe,
Desmond Llewelyn

LICENCE TO KILL

Actiefilm

Actiefilm: In het exotische Key West wordt een vriend van James Bond zwaar mishandeld door drugskoning Sanchez. Bond zint op wraak en negeert een bevel van M om de zaak te laten rusten en een nieuwe opdracht uit te voeren. Hierdoor wordt hij geschorst en wordt zijn vergunning om te doden ingetrokken. Bond is echter vastbesloten de zaak op te lossen. Hij maakt zich los van de geheime dienst en slaat op de vlucht om in zijn eentje achter Sanchez aan te kunnen gaan.

In deze zestiende Bondfilm die in 1989 werd uitgebracht is Timothy Dalton voor de tweede en laatste keer te zien als 007. Voor regisseur John Glen was dit alweer de vijfde film waar hij aan het roer stond, maar voordat hij bij 'For Your Eyes Only' voor het eerst de regie op zich nam had hij al als editor aan meerdere Bondfilms meegewerkt.

Kortingscodespot