SQaULBUqxMs

Film: Naked gun 33 1/3: The final insult

×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

15:10
22 augustus

LES PETITS MEURTRES D'AGATHA CHRISTIE

Misdaadserie

Seizoen 7 - Aflevering 2 - Frans-Zwitserse misdaadserie.

Cartes sur table (Cards on the table).

Commissaris Laurence en Alice Avril worden uitgenodigd voor een etentje door een eigenaardige verzamelaar, Shaïtana. Hij is gefascineerd door moordzaken en wil hen vier moordenaars voorstellen die de perfecte moord hebben gepleegd, een moord die onbestraft is gebleven. In de loop van de avond wordt de verzamelaar zelf vermoord. Wie van de vier is de schuldige? Een warrig web van verschillende pistes ontrafelt zich, waarbij het uiteindelijk commissaris Laurence zelf is die beschuldigd wordt...

15:10
23 augustus

LES PETITS MEURTRES D'AGATHA CHRISTIE

Misdaadserie

Seizoen 7 - Aflevering 3 - Frans-Zwitserse misdaadserie.

Le crime ne paie pas (Murder on the links).

In de nachtclub Eden is een van de diensters brutaal vermoord en de zaakvoerder werd ontvoerd door onbekenden. Dat komt goed uit voor Avril, want zij droomde er altijd al van om te zingen voor een publiek, en deze kans zal ze niet laten schieten! Laurence daarentegen is minder in zijn nopjes: er komt een onderzoek tegen hem, hij wordt ervan verdacht corrupt te zijn en ze willen hem van de zaak afhalen. Avrils loyauteit tegenover haar grootste vijand wordt zwaar op de proef gesteld.

UITZENDING GEMIST

14:15
6 augustus 2018
Eric Worth
Estelle Larrivaz,
Antoine Dulery,
Marius Colucci,
Jean-François Garreaud,
Antoine Duléry

LES PETITS MEURTRES D'AGATHA CHRISTIE

Misdaadserie

Seizoen 4 - Aflevering 4 - Frans-Zwitserse misdaadserie.

Pourquoi pas Martin? (Why didn't they ask Evans?).

Tijdens Avrils wandeling langs een klif, maakt een man een fatale val en sterft hij in haar armen. In zijn zak vindt ze een foto van een heel knappe vrouw. Gaat het hier om een ongeluk of is er meer aan de hand? Kort daarna kan Avril maar net ontsnappen aan een moordpoging. Commissaris Laurence start een onderzoek naar de dader. En wie is die mysterieuze vrouw op de foto?

14:15
3 augustus 2018
Eric Worth
Antoine Dulery,
Estelle Larrivaz,
Marius Colucci,
Antoine Duléry,
Jennifer Decker

LES PETITS MEURTRES D'AGATHA CHRISTIE

Misdaadserie

Seizoen 2 - Aflevering 3 - Frans-Zwitserse misdaadserie (2013).

Témoin muet (Dumb witness).

Er gebeuren twee moorden en de enige getuige die er is, is een hond. Een kasteel wordt geteisterd door spoken, die zeggen dat ze de naam van de moordenaar gaan bekendmaken. Voor Laurence, die niet gelooft in spoken, stinkt dit zaakje, zeker nu haar moeder zich ermee wil moeien. Alsof dat niet genoeg is, heeft haar moeder het ook nog in haar hoofd gekregen om Avril, op wie ze gek is, te koppelen aan haar zoon. Heel wat kopzorgen dus voor de commissaris.

Kortingscodespot