×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

23:35
18 augustus

LAST MAN STANDING

Seizoen 2 - Aflevering 14 - Buffalo Bill Day: Outdoor Man voert een klassieke sketch op, gebaseerd op een wildwestshow. Tijdens de repetities heeft Ryan moeite met Mikes interpretatie en flirt Mandy met een nietsvermoedende Kyle.

8:15
19 augustus

LAST MAN STANDING

Seizoen 2 - Aflevering 6 - Circle Of Life: Mike heeft een eend geschoten en neemt hem mee naar huis om op te eten. Kristin vindt het vreselijk dat Boyd aan het geweld van de dood wordt blootgesteld. Boyd wil geen vlees meer eten en Mike legt hem de kringloop van het leven uit.

8:45
19 augustus

LAST MAN STANDING

Seizoen 2 - Aflevering 8 - Bullying: Eve wordt geschorst omdat ze een jongen heeft uitgescholden en Mike is verbaasd dat de school het als pesten beschouwt. Ryan vindt een baan, maar wanneer hij een motor koopt, is Kristin bang dat hij haar en Boyd niet meer kan steunen.

UITZENDING GEMIST

22:55
15 augustus 2019

LAST MAN STANDING

Seizoen 2 - Aflevering 10 - The Help: Als Mike instemt met Vanessa om een werkster aan te nemen, komt immigratie aan de orde en wordt Ed gevraagd de werkvergunning van Outdoor Man-medewerkers te controleren. Intussen bedenkt Kristin een creatieve manier om bij te verdienen.

22:30
15 augustus 2019

LAST MAN STANDING

Seizoen 2 - Aflevering 9 - Attractive Architect: Bill McKenzie is al jaren de architect van Outdoor Man en hij is dan ook verbijsterd wanneer Mike de baan aan een mooie, jonge, vrouwelijke architect wil geven. Vanessa vraagt zich af of ze haar promotie te danken heeft aan haar uiterlijk.

Kortingscodespot