-->

×

VANAVOND.TV

TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

UITZENDING GEMIST

12:45
28 augustus 2020

LASSIE ANIMATED

Jeugd

Seizoen 1 - Aflevering 14 van 26 - Wie weet het beter? - EO

Zoë daagt Erwin uit wie het eerste thuis is; Erwin met Lassie, de kaart en kompas, en zij via sluipwegen op gevoel. Erwin komt het eerste aan en Lassie is ongerust en gaat op zoek naar Zoë. Zoë verdwaalt hopeloos en het wordt donker. Erwin haalt de vader van Zoë erbij en samen gaan ze met de helikopter op zoek. Ze vinden haar net op het moment dat Lassie haar heeft gered van een val van de rotsen.

12:45
27 augustus 2020

LASSIE ANIMATED

Jeugd

Seizoen 1 - Aflevering 13 van 26 - Waar is Lassie? - EO

Zoë ontmoet Irene en Marit die haar vragen met hen te klimmen. Zoë geeft Lassie een briefje mee voor haar moeder en stuurt hem naar huis. Als ze thuiskomt, blijkt hij daar niet te zijn. Ze is ongerust en begint met haar vader een zoektocht. Na lang zoeken vinden ze Lassie vlak voor een waterval, op een grote steen. Met hulp van Marit en Irene, weten ze Lassie eruit te halen, maar niet voordat Lassie Marit het leven heeft gered!