-->

×

VANAVOND.TV

TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

UITZENDING GEMIST

17:10
24 augustus 2020
Martin Hendriksma,
Huub Stapel

LANGS DE RIJN

Informatief

Seizoen 1 - Aflevering 5 van 5 - Het wassende water - MAX

Aan het einde van de reis volgen Martin en Huub de Rijn van Nijmegen naar Hoek van Holland. Onderweg spreken ze Bregje, de watersnoodbaby die tijdens de watersnoodramp van 1995 geëvacueerd moest worden. Ook gaan ze langs bij de dan 92-jarige kunstenaar Willem den Ouden, die zich al heel zijn leven laat inspireren door het Rijnlandschap en zich altijd heeft ingezet voor het behoud hiervan.

17:10
21 augustus 2020
Martin Hendriksma,
Huub Stapel

LANGS DE RIJN

Informatief

Seizoen 1 - Aflevering 4 van 5 - Het mythische water - MAX

Martin en Huub bereiken de Nederlandse grens. In Remagen staat de Ludendroffbrug, de in maart 1945 laatste intacte spoorbrug over de Rijn. De Amerikanen konden deze brug veroveren en de oorlog bekorten. Bij de Drachenfels vertelt Huub aan Martin de beroemde sage van de Nibelungen. Hierna gaat de reis verder naar Düsseldorf, waar ze een ooggetuige spreken die in 1969 oog in oog stond met Moby Dick.