-->

×

VANAVOND.TV

TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

15:00
24 september

KOSMOO

Serie, Jeugd

Seizoen 3 - Aflevering 1 van 13 - Red het bos - AVROTROS

Ellis en Robbe vinden het vreselijk dat het bos van Zeezicht gekapt wordt. Wanneer ze willen protesteren om de kap tegen te houden, blijkt dat ze niets kunnen doen omdat het bos bouwgrond is. Maar dan doet Robbe een ontdekking...

15:00
25 september

KOSMOO

Serie, Jeugd

Seizoen 3 - Aflevering 2 van 13 - Spokenjacht - AVROTROS

Floris, de neef van Ellis, gaat op spokenjacht in een oude, vervallen fabriek. Ellis volgt alles via haar smartphone, maar dan valt plotseling het contact weg. Ellis maakt zich zorgen en vraagt Robbe en Kosmoo om een kijkje te gaan nemen.

15:05
28 september

KOSMOO

Serie, Jeugd

Seizoen 3 - Aflevering 3 van 13 - Zorgeloze vakantie - AVROTROS

De familie Williams gaat een weekend naar de Ardennen. Niet lang na hun aankomst duiken er twee mannen op met een onduidelijk verhaal. Robbe voelt meteen dat er iets niet klopt...

UITZENDING GEMIST

15:00
18 september 2020

KOSMOO

Serie, Jeugd

Seizoen 3 - Aflevering 11 van 13 - De gouden medaille - AVROTROS

Wanneer Aurelie haar overwinning wil vieren en haar gouden medaille wil opdragen aan haar vader, blijkt dat de medaille verdwenen is. Robbe en Ellis ontdekken dat er kwade opzet in het spel is. Maar wie steelt er nu een gouden medaille?

14:55
17 september 2020

KOSMOO

Serie, Jeugd

Seizoen 3 - Aflevering 10 van 13 - Onrust in het rusthuis - AVROTROS

Robbe en Ellis maken een krantje voor de bewoners van een rusthuis. Tijdens één van hun rondes ontdekken ze dat een aantal bewoners is bestolen. Tijd voor een onderzoek!