×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

17:05
25 maart
Yvette van Boven

KOKEN MET VAN BOVEN

Culinair magazine

Seizoen 5 - Aflevering 4 - Culinair magazine.

Nepkip en mannenvlees.

Verantwoord kip eten, is dat mogelijk? Yvette van Boven doet een experiment en maakt zelf kunstkippenvlees, oftewel seitan. Verder gaat ze aan de slag met haantjes en maakt een ouderwetse, niet te versmaden coq au vin. Het is dus nepkip en mannenvlees wat de pot schaft.

17:00
26 maart
Yvette van Boven

KOKEN MET VAN BOVEN

Culinair magazine

Seizoen 5 - Aflevering 5 - Culinair magazine.

Wereldgerechten met bonen uit de tuin.

Er zijn veel oer-Hollandse namen voor de tuinboon. De jonge 'Boerenteen', 'Oude mans duim' of 'Turkse boon' kun je met schil eten, maar Yvette van Boven gaat ze doppen en sommige zelfs dubbeldoppen. Verder laat zij zich inspireren en verrassen door tuinboonrecepten uit de Syrische keuken en maakt een kleurrijke maaltijdsalade met deze historische bonen uit haar eigen moestuin.

17:00
27 maart
Yvette van Boven

KOKEN MET VAN BOVEN

Culinair magazine

Seizoen 5 - Aflevering 6 - Culinair magazine.

'Vurukkelijke' woekeraars.

De Japanse duizendknoop groeit de pan uit. Bestrijden is lastig, maar 'if you can't beat it, eat it': deze hardnekkige woekeraar is namelijk erg lekker, supergezond, onbespoten en gratis te verkrijgen. Yvette van Boven maakt er ijs van en gaat aan de slag met rabarber, ook een telg uit de duizendknoopfamilie. Hiermee maakt ze een chutney voor bij een kaastaart. Zo komt de hartige en zoete kant van de duizendknoop aan bod.

UITZENDING GEMIST

17:05
20 maart 2019
Yvette van Boven

KOKEN MET VAN BOVEN

Culinair magazine

Seizoen 5 - Aflevering 1 - Culinair magazine.

Routiers.

Yvette van Boven gaat op reis naar Frankrijk en laat zich onderweg de ouderwetse gezelligheid smaken bij 'routiers', de van oorsprong voor vrachtwagenchauffeurs bedoelde restaurants met persoonlijke service en echt servies. In de bedrijfskeuken van een routier maakt Yvette de favoriete chauffeurslunch klaar en achterhaalt ze het geheim van een frietje stoofvlees.

17:00
19 maart 2019
Yvette van Boven

KOKEN MET VAN BOVEN

Culinair magazine

Seizoen 3 - Aflevering 10 - Culinair magazine (2017) met Yvette van Boven.

Boerenkool met worst.

De voedzame traditie van boerenkool vormt een goede basis voor de koude, donkere wintermaanden. Yvette van Boven maakt boerenkool met worst in een Ierse variant: 'colcannon and sausage'. De kool haalt zij van het land van groenteteler Wim en het vlees van akkervarkens uit het bos bij Valthermond.

Kortingscodespot