-->

×

VANAVOND.TV

TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

15:20
26 september
Klaas van Kruistum

KLAAS KAN ALLES KORT

Informatief, Jeugd

Seizoen 1 - Aflevering 3 van 68 - Donutbakker - KRO-NCRV

Klaas is voor één dag donutbakker. In het land van de donuts, Amerika, bakt Klaas een zelfbedachte donut met vulling van drop en stroopwafels.

UITZENDING GEMIST

15:20
12 september 2020
Klaas van Kruistum

KLAAS KAN ALLES KORT

Informatief, Jeugd

Seizoen 1 - Aflevering 1 van 68 - Noorderlichtspotter - KRO-NCRV

Ook in de winterafleveringen probeert Klaas een bijzonder beroep uit. Onlangs had een Fins hotel een bijzondere vacature, een droombaan: Noorderlichtspotter. Het Arctic Snowhotel biedt de speciale Aurora-alarmservice aan. Als Noorderlichtspotter kijk je de hele nacht naar de hemel en maak je de hotelgasten wakker als het Noorderlicht te zien is. Inmiddels is de vacature opgevuld door Jesse Koponen. Klaas mag voor één nacht zijn beroep uitoefenen. Nu maar hopen dat het Noorderlicht die nacht te zien is.

15:15
12 september 2020
Klaas van Kruistum

KLAAS KAN ALLES KORT

Informatief, Jeugd

Seizoen 1 - Aflevering 2 van 68 - Olifantpedicure - KRO-NCRV

Klaas treedt voor één dag letterlijk in de voetsporen van een olifantenpedicure, Tamara van der Valk. Klaas gaat aan de slag bij Wildlands in Emmen, waar hij de voetverzorging van deze imposante dieren voor zijn rekening neemt.