-->

×

VANAVOND.TV

TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

9:25
19 september

KINDEREN VOOR KINDEREN PAKT UIT

Jeugd

Seizoen 30 - Aflevering 5 van 5 - Max & Anne - BNNVARA

Max & Anne kwamen voor Nederland uit bij het Junior Eurovisie Songfestival in Wit Rusland. Jahray en Joy willen alles weten over dit spannende avontuur en proberen erachter te komen hoe goed Max & Anne elkaar eigenlijk kennen. Dat ze prachtige ballads kunnen zingen weten we, maar zou het ook lukken om danspasjes te leren? Dat zien we in de videoclip van Verhuizen!

17:25
24 september

KINDEREN VOOR KINDEREN PAKT UIT

Jeugd

Seizoen 30 - Aflevering 5 van 5 - Max & Anne - BNNVARA

Max & Anne kwamen voor Nederland uit bij het Junior Eurovisie Songfestival in Wit Rusland. Jahray en Joy willen alles weten over dit spannende avontuur en proberen erachter te komen hoe goed Max & Anne elkaar eigenlijk kennen. Dat ze prachtige ballads kunnen zingen weten we, maar zou het ook lukken om danspasjes te leren? Dat zien we in de videoclip van Verhuizen.

UITZENDING GEMIST

9:25
12 september 2020

KINDEREN VOOR KINDEREN PAKT UIT

Jeugd

Seizoen 30 - Aflevering 4 van 5 - Tess Milne - BNNVARA

De tijger staat centraal. Tess Milne is actrice en presentatrice en we kennen haar natuurlijk vooral als presentatrice van Willem Wever. We gaan haar vragen of ze mee wil doen aan een nieuwe videoclip van het lied De Tijger. Samen met Kane en Gabriëlla gaan ze op zoek naar de tijger en leert Tess de kinderen hoe je een reportage maakt. Belangrijkste vraag: wordt de tijger bedreigd?

17:35
10 september 2020

KINDEREN VOOR KINDEREN PAKT UIT

Jeugd

Seizoen 30 - Aflevering 3 van 5 - Elbert Smelt - BNNVARA

In de weekenden speelt Elbert Smelt in een band, doordeweeks maakt hij mensen beter en tussendoor presenteert hij ook nog Topdoks. Wat kan Elbert eigenlijk niet? Voor ons de perfecte artiest om mee te laten doen aan de nieuwe videoclip van het lied Iedereen heeft talent.