-->

×

VANAVOND.TV

TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

18:00
11 april
Sofie Lenaerts

KIJK UIT

Educatief

Seizoen 2020 - Matig je snelheid

Als we onze verplaatsingen beperken tot enkel essentiële ritten, zorgen we samen voor een minder druk verkeer. Als we deze noodzakelijke verplaatsingen ook veilig maken, verminderen we de verkeersongevallen. Minder ongevallen betekenen minder slachtoffers, waardoor we een steentje bijdragen aan het ontlasten van de drukbezette ziekenhuizen. Je snelheid aanpassen en de snelheidsbeperkingen respecteren zijn daar een belangrijk onderdeel van.

UITZENDING GEMIST

17:58
28 maart 2020
Sofie Lenaerts

KIJK UIT

Educatief

Seizoen 2020 - Terug op de motor

Als de lente in de lucht hangt, komen er terug meer motorrijders op de baan. Motorfietsen die een tijdje hebben stilgestaan, hebben nood aan een technische check-up en wij geven een opfrissing van enkele verkeersregels voor de motorrijders. Want een ongelukje zit soms in een klein hoekje.

18:00
21 maart 2020
Sofie Lenaerts

KIJK UIT

Verdovende middelen zijn niet alleen verslavend, ze kunnen ook gevaarlijk zijn voor de gebruiker. Een bestuurder onder invloed brengt daarenboven ook de veiligheid van andere weggebruikers in gevaar. Is CBD-olie zo onschuldig als het lijkt? Wat zijn de risico's als je dit koopt via het internet en wat doen drugs met je rijvaardigheid? Kijk uit ging te rade bij de KULeuven en het NICC en laat experten aan het woord.