×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

23:55
20 augustus

KENAN & KEL

Seizoen 2 - Aflevering 2 - Kalkoendag: Met Thanksgiving maakt Kenans vader Roger traditiegetrouw een enorme kalkoen klaar. Maar op een onbewaakt ogenblik eet Kel hem helemaal op. Kenan en Kel moeten snel een nieuwe kalkoen zoeken, maar als ze er een hebben, verpest Kel het weer.

23:55
21 augustus

KENAN & KEL

Seizoen 2 - Aflevering 3 - Verliefdheid: Kel weet zeker dat de invallerares een oogje op Kenan heeft. Kenan gelooft hem eerst niet, maar Kel is vasthoudend en overtuigend. Hij begint Kenan in zijn gelijk te laten geloven. Maar Kel heeft gewoon wat dingen verkeerd begrepen.

23:55
22 augustus

KENAN & KEL

Seizoen 2 - Aflevering 4 - Zeg Maar Spijbeldag: Kenan en Kel besluiten te spijbelen van school en werk. Ze melden zich ziek, maar al snel zijn ze in de problemen als ze in een bankroof belanden en op het nieuws komen.

UITZENDING GEMIST

0:00
13 januari 2019

KENAN & KEL

Seizoen 3 - Aflevering 15 - Cadeauspanning: Kenan is nieuwsgierig naar zijn verjaardagscadeaus en gaat op zoek. Kel maakt het cadeau per ongeluk kapot en het komt bij Kenans oom terecht. Nu moeten de jongens het cadeau omwisselen. Succes.

23:55
31 december 2018

KENAN & KEL

Seizoen 3 - Aflevering 3 - De verloting: The Rockmore’s get a brand new television set. Kel breaks the new TV that Chris was planning on raffling off at Rigby’s, so Kenan pulls the old switcheroo. What are Kenan and Kel to do? Fix the raffle, of course!

Kortingscodespot