-->

×

VANAVOND.TV

TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

21:30
10 april
Kees van der Spek

KEES VAN DER SPEK ONTMASKERT

Serie

Aflevering 6

Samen met een Noord-Hollandse gedupeerde die 230.000 euro verloor in nep-aandelenhandel, gaat Kees op jacht naar de daders. Via het oude Oostblok volgen ze het spoor naar Malta, waar ze op een wereldwijd Israëlisch netwerk van professionele oplichters stuiten. Een keiharde confrontatie volgt.

UITZENDING GEMIST

21:24
3 april 2020
Kees van der Spek

KEES VAN DER SPEK ONTMASKERT

Serie

Aflevering 5

In de Indiase hoofdstad New Delhi doen Kees en zijn team onder meer onderzoek naar malafide reisbureautjes. Die bieden goedwillende toeristen dure tripjes aan naar weeshuizen en beweren dat een deel van de kosten ten goede komt aan de weeskinderen. Maar is dat wel zo?

20:27
31 maart 2020

KEES VAN DER SPEK ONTMASKERT

Reportage

Seizoen 1 - Aflevering 5 - Verborgencameraprogramma waarin Kees van der Spek oplichters probeert te ontmaskeren.

In de Indiase hoofdstad New Delhi doen Kees en zijn team onder meer onderzoek naar malafide reisbureaus. Die bieden goedwillende toeristen dure tripjes aan naar weeshuizen en beweren dat een deel van de kosten ten goede komt aan de weeskinderen. Maar is dat wel zo?