-->

×

VANAVOND.TV

TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

UITZENDING GEMIST

17:50
14 januari 2021
Steve Reeves,
Maxine Peake,
Brooke Skylar Baptist,
Delta Storm Baptist

KEEPING ROSY

Film

Charlotte is een vrouw wiens leven volledig wordt bepaald door haar carrière. Het enige wat zij wil is een graantje meepikken van het mediabureau waaraan ze haar leven heeft gewijd. Echter, de broosheid van haar perfecte bestaan wordt blootgesteld, wanneer ze er achter komt dat ze verraden is door de directie. Als ze terug naar huis keert uit ze haar woede op de huishoudster. Wanneer haar leven uiteenvalt begint ze aan een reis van zelfontdekking, verzoening en gevaar, waarbij ze vecht voor een rooskleurige toekomst.

1:15
6 december 2020
2014
Steve Reeves
Blake Harrison,
Maxine Peake,
Andrew Bailey,
Brooke Skylar Baptist,
Christine Bottomley

KEEPING ROSY

Drama, Thriller, Film

Keeping Rosy is een Amerikaanse en Britse thriller- en dramafilm uit het jaar 2014. Deze productie is geregisseerd door Steve Reeves. De hoofdrollen worden vertolkt door Maxine Peake, Blake Harrison en Elisa Lasowski.

Hoofdpersonage is Charlotte. Ze laat haar leven volledig beïnvloeden door haar carrière. Het enige wat ze wil is een graantje meepikken van het mediabureau waaraan ze een groot deel van haar leven aan heeft gewijd. Echter, de broosheid van haar perfecte bestaan wordt blootgesteld, wanneer ze er achter komt dat ze verraden is door de directie. Als ze terug naar huis keert uit ze haar woede op de huishoudster. Wanneer haar leven uiteenvalt begint ze aan een reis van zelfontdekking, verzoening en gevaar, waarbij ze vooral vecht voor een rooskleurige toekomst.

Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/keeping-rosy