×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

8:55
25 februari

K3 ROLLER DISCO

Jeugdreeks

Seizoen 1 - Aflevering 6 - Jeugdserie.

Winterwonderfeestje.

K3 organiseert een tropisch feestje voor een jarig meisje. Marcel maakt echter de verwarming stuk, waardoor het erg koud is in de Roller Disco. K3 zit met de handen in het haar: een tropisch feestje in koude temperaturen, dat kan toch niet?

8:55
26 februari

K3 ROLLER DISCO

Jeugdreeks

Seizoen 1 - Aflevering 7 - Jeugdserie.

Offline.

De meisjes van K3 zijn verslaafd aan hun smartphone. Omdat ze het zelf beseffen, spreken ze af om hun smartphones een ganse dag niet te gebruiken: ze gaan offline. Guus krijgt de opdracht om de kluis waarin de smartphones zitten te bewaken.

8:55
27 februari

K3 ROLLER DISCO

Jeugdreeks

Seizoen 1 - Aflevering 8 - Jeugdserie.

Kunst of rommel?.

Klaasje heeft veel oude spullen liggen en besluit om er kunstwerken van te maken. Ze wil zelfs een kunstkenner inschakelen om alles te laten schatten. Intussen proberen Marcel en Guus de lekkerste taart voor Hanne's verjaardag te bakken.

UITZENDING GEMIST

9:00
19 februari 2019

K3 ROLLER DISCO

Jeugdreeks

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Jeugdserie.

Sneaky sneakers.

Hanne en Marthe vinden allebei dezelfde sneakers leuk. Maar er is maar één paar meer. Hanne koopt de sneakers achter de rug van Marthe en moet er dan alles aan doen om de aankoop geheim te houden. Dat blijkt moeilijker dan verwacht.

9:00
18 februari 2019

K3 ROLLER DISCO

Jeugdreeks

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Jeugdserie.

Rolling diner.

De meisjes van K3 organiseren een rolling diner, een etentje op rollende tafels. Marthe heeft speciaal voor deze gelegenheid een bekende kok ingehuurd. Maar wanneer Hanne per ongeluk de rat van Guus laat ontsnappen waarop ze stiekem past, lijkt alles in het honderd te lopen. Kan Hanne het beestje tijdig opsporen?

Kortingscodespot