lAxgztbYDbs

Film: Harry Potter and the Prisoner of Azkaban

×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

15:15
15 oktober

JUST TATTOO OF US

Seizoen 3 - Aflevering 7 - 307: Beste vrienden Ugly and The Pig worden in de maling genomen. Moeder en dochter Melanie en Jess geven alles bloot en beroemdheden Mutya van de Sugababes en Vas van TOWIE krijgen alle aandacht.

16:10
15 oktober

JUST TATTOO OF US

Seizoen 3 - Aflevering 8 - 308: De terugkeer van Hughie en Ryan van Big Brother heeft desastreuze gevolgen. Geliefden Calvin en Ellie laten hun onzekerheden tatoeëren en jeugdvrienden Rishi en Courtney testen hun 21-jarige vriendschap op de ultieme manier.

17:05
15 oktober

JUST TATTOO OF US

Seizoen 3 - Aflevering 9 - 309: Feestbeesten Calum Best en Frankie Cocozza testen hun bromance met een tattoo, maar voor welke wingman pakt dat het beste uit? Het getrouwde koppel Ryan en Natasha heeft een appeltje met elkaar te schillen, maar zijn ze nu te ver gegaan?

UITZENDING GEMIST

17:00
8 oktober 2018

JUST TATTOO OF US

Seizoen 3 - Aflevering 6 - 306: Hue en Charl zetten voor het eerst een dubbele tattoo en de emoties lopen hoog op. Beste vrienden Dijana en Kyia vechten het uit en Chloe bakent haar territorium af met een tattoo die haar ontrouwe vriendje nooit zal vergeten.

15:15
8 oktober 2018

JUST TATTOO OF US

Seizoen 3 - Aflevering 4 - 304: Ashley en Jordan doen de ultieme vriendschapstest en vrienden Nicole en Dayna onthullen elkaars slechtste momenten. Crystal wil wraak nemen op haar slechte vriend Jack.

Kortingscodespot