-->

×

VANAVOND.TV

TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

20:50
24 oktober

JUST ROLL WITH IT

Serie, Jeugd

Owenfeest

Owen moet beslissen of hij een benefietavond moet annuleren en al het geld dat hij heeft ingezameld terugbetaalt, of het feest (en zijn reputatie) in vlammen op te laten gaan.

20:50
25 oktober

JUST ROLL WITH IT

Serie, Jeugd

Owen en Blair in de ochtend

Owen en Blair vervangen Byron als ochtend DJ's omdat Byron zich moet melden voor jury dienst. Tot ieders verrassing zijn zij een hit! Vooral bij de jonge luisteraars.

20:50
31 oktober

JUST ROLL WITH IT

Serie, Jeugd

Blair Bennett staat terecht

Blair wordt verdacht van vandalisme op school en moet voorkomen bij het Leerlingen Gerechtshof. Owen is haar advocaat en Ruth werkt voor de aanklagers.

UITZENDING GEMIST

20:58
18 oktober 2020

JUST ROLL WITH IT

Serie, Jeugd

Familie Trubbels

De Bennett-Blatts worden uitgenodigd om deel te nemen aan 'Familie Trubbels', een spelshow die de kennis van een gezin over elkaar test.

20:59
17 oktober 2020

JUST ROLL WITH IT

Serie, Jeugd

Wie de schoen past..

Owen laat zich door Blair overhalen om Byron's handgesigneerde sneakers te lenen om indruk te maken. Wanneer de schoenen kapot gaan, zetten de kinderen alles op alles om een nieuw paar te bemachtigen.