×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

14:40
23 augustus

JUNGLE BOOK

Tekenfilm

Seizoen 1 - Aflevering 19 - Animatieserie.

Een rondleiding door de jungle.

Mowgli wil bewijzen dat hij het best redt in zijn eentje in de jungle. Baloo is het er niet mee eens, maar Mowgli gaat toch zijn eigen hut bouwen. Onderweg ontmoet hij Ponya, een rode panda, en hij geeft haar een rondleiding door de jungle. Maar als snel blijkt dat de jungle vol gevaren zit.

14:35
26 augustus

JUNGLE BOOK

Tekenfilm

Seizoen 1 - Aflevering 20 - Animatieserie.

Slangenbeet.

Akela wordt gebeten door een slang. Om hem te redden moet Mowgli op zoek naar een medicijn. Maar dat medicijn moet hij gaan halen bij de mensen. Ondertussen weet Phaona niet hoe snel hij de plek van Akela in moet nemen.

14:40
27 augustus

JUNGLE BOOK

Tekenfilm

Seizoen 1 - Aflevering 21 - Animatieserie.

De brug.

Appu heeft ruzie met Hita en rent weg. Hij komt bij de apen terecht en die maken het hem heel moeilijk. Mowgli moet hem komen helpen.

UITZENDING GEMIST

14:35
19 augustus 2019

JUNGLE BOOK

Tekenfilm

Seizoen 1 - Aflevering 15 - Animatieserie.

Darzi's watervalredding.

Mowgli en Lali zijn aan het spelen, maar dan krijgt Shere Khan ze in de gaten. Mowgli stelt voor om terug te gaan maar Lali wil nog spelen. Ze gaan naar de waterval, maar komen daar vast te zitten omdat Shere Khan ze gevolgd is. Gelukkig komt Darzi ze redden.

14:40
16 augustus 2019

JUNGLE BOOK

Tekenfilm

Seizoen 1 - Aflevering 14 - Animatieserie.

De waterval.

Shere Khan heeft een plan bedacht om Mowgli te pakken. Tabaqui moet zeggen dat Baloo in gevaar is, zodat Bagheera Mowgli alleen laat. Het plan lijkt te lukken. Bagheera laat Mowgli alleen achter in een boom. Hij denkt dat hij daar veiliger is, maar dat blijkt niet zo te zijn. Het noodweer breekt de boom en Mowgli belandt met boom en al in de rivier. Hij gaat recht op de waterval af.

Kortingscodespot