×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

UITZENDING GEMIST

20:30
22 september 2018
2011
Oliver Parker
Rowan Atkinson,
Rosamund Pike,
Dominic West,
Gillian Anderson,
Eric Carte

JOHNNY ENGLISH REBORN

Actiekomedie

Brits-Amerikaans-Franse actiekomedie.

Nadat een missie in Afrika is uitgelopen op een van zijn grootste catastrofes, trekt de stuntelige geheim agent Johnny English zich terug in een Tibetaans klooster om naar zichzelf op zoek te gaan. Wanneer de Britse geheime dienst echter ontdekt dat de geheimzinnige organisatie Vortex van plan is om een aanslag te plegen op het staatshoofd van China, wordt Johnny opnieuw ingeschakeld om de agenten van Vortex te ontmaskeren.

20:30
15 september 2018
Peter Howitt
Rowan Atkinson,
Ben Miller,
John Malkovich,
Natalie Imbruglia,
Tim Pigott-Smith

JOHNNY ENGLISH REBORN

Komedie

In aanloop naar de nieuwe film Johnny English Strikes Again, die vanaf 20 september in de bioscoop te zien is, zendt SBS6 de twee voorlopers uit de filmserie uit. Vorige week was Johnny English (2003) te zien en vanavond wordt Johnny English Reborn (2011) uitgezonden.

De Britse geheime dienst verliest al zijn elitespionnen, door een bomaanslag tijdens de begrafenis van een van hun agenten. Allemaal zijn ze op slag dood, behalve Johnny English, die niet bepaald bekend staat om zijn bekwaamheid.

Hij krijgt de opdracht om de gestolen kroonjuwelen terug te vinden. Hoofdverdachte is de Franse crimineel Pascal Sauvage, die de koningin van de troon wil stoten.

Johnny vliegt erin, want hij kent geen gevaar en geen vrees. In feite kent Johnny English helemaal niets.

De kluns wordt bovendien smoorverliefd op dubbelagente Lorna Campbell, wat het redden van de natie nog spannender maakt.

Kortingscodespot