-->

×

VANAVOND.TV

TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

21:22
2 april
Eva Jinek

JINEK

Amusement

Onderwerpen van deze uitzending

-
Koffietijd-fans moesten het even zonder doen, maar na drie weken afwezigheid keert het programma maandag weer terug op televisie. Vanavond vertellen Loretta Schrijver en Pernille La Lau hoe zij ten tijde van de coronacrisis de uitzendingen weer oppakken en staan we stil bij het 10-jarig jubileum.

-
Sommige bedrijven - Hema bijvoorbeeld - vrezen voor hun voortbestaan, andere spinnen juist garen bij de coronacrisis. Picnic behoort tot die laatste categorie en breidt de capaciteit flink uit na een explosieve groei in online boodschappen. Onderzoeksjournalist Jeroen Smit en CEO van Picnic Michiel Muller schuiven aan over de impact van het coronavirus op bedrijven.

22:07
2 april
Eva Jinek

JINEK

Amusement

Seizoen 1 - Aflevering 65

- Onderzoeksjournalist Jeroen Smit en CEO van Picnic Michiel Muller over de impact van het coronavirus op bedrijven. * Loretta Schrijver en Pernille La Lau over het jubileum van 'Koffietijd'.

23:20
2 april
Eva Jinek

JINEK

Amusement

Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending
- Koffietijd-fans moesten het even zonder doen, maar na drie weken afwezigheid keert het programma maandag weer terug op televisie. Vanavond vertellen Loretta Schrijver en Pernille La Lau hoe zij ten tijde van de coronacrisis de uitzendingen weer oppakken en staan we stil bij het 10-jarig jubileum.

- Sommige bedrijven - Hema bijvoorbeeld - vrezen voor hun voortbestaan, andere spinnen juist garen bij de coronacrisis. Picnic behoort tot die laatste categorie en breidt de capaciteit flink uit na een explosieve groei in online boodschappen. Onderzoeksjournalist Jeroen Smit en CEO van Picnic Michiel Muller schuiven aan over de impact van het coronavirus op bedrijven.

UITZENDING GEMIST

0:20
2 april 2020
Eva Jinek

JINEK

Praatprogramma over de actualiteit

Seizoen 1 - Aflevering 64 - Talkshow met Eva Jinek

0:20
1 april 2020
Eva Jinek

JINEK

Praatprogramma over de actualiteit

Seizoen 1 - Aflevering 63 - Talkshow met Eva Jinek